Русия може да отговори асиметрично на България заради изгонването на

...
Русия може да отговори асиметрично на България заради изгонването на
Коментари Харесай

Митрофанова се закани. Какво ни готви

Русия може да отговори асиметрично на България поради изгонването на 10 съветски дипломати поради данни, че вземат участие в шпионска мрежа.

" Българският народ не поддържа антируските изразителност и политика на държавното управление в София ", това съобщи посланикът на Москва е нас Елеонора Митрофанова, съобщи РИА Новости, цитира Новини.бг.

" В събота в София  и други градове на страната се състояха манифестации против визитата на американския секретар Лойд Остин ", уточни още тя.

" В знак на поддръжка ние получаваме телефонни позвънявания и писма по елементарната и електронните пощи от голям брой български жители и това демонстрира, че жителите на тази страна като цяло не поддържат антируските политика и изразителност на управляващите в България ", сподели още тя.

Изгонването на 10-те дипломати от посолството поради следващия шпионски скандал по думите на Митрофанова е: Демонстрация на така наречен Евросолидарност.

" Ние получихме документа в петък (18 март), часове преди идването на военния министър на Съединени американски щати ", сподели още тя.

Митрофанова съобщи: Нашата страна ще отговори на изгонването на дипломатите. Може и асиметрично.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР