Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 9 април. ДПС

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 9 април. ДПС
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 9 април

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 9 април.

Движение за права и свободи няма да поддържа държавно управление на срутилите се партии, изгубили изборите – ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Това разгласи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на брифинг, отдаден на окончателните резултати от парламентарните избори.

Правното оборване на Европейския фонд за възобновяване в най-висши съд на Германия може да бъде пагубно за стопанската система на района, предизвести членът на Изпълнителния съвет на Европейската централна банка Изабел Шнабел.

В две зони от Варненското езеро ще бъдат осъществени хидрографски проучвания, химически и систематичен разбор на дъното, лабораторни проучвания и други Възложител на дейностите е Техническият университет във Варна, който разгласи социална поръчка с планирана стойност 252 800 лева без Данък добавена стойност, обезпечени по европейски план „ Повишаване на знанията за положението на морската среда “.

Неубедителните парламентарни избори в България помрачиха вероятностите за жизненоважни стопански и институционални промени, нужни за възстановяване на кредитните вероятности на страната, макар че необятният политически консенсус за присъединението към еврото дава известна причина за оптимизъм, аналаизира Денис Шен в Emerging Europе.

Преференции за претенденти разместват партийните листи в страната и депутати ще станат хора, които са били на по-задни позиции. По закон с цел да бъде пренаредена листа, даден претендент би трябвало да събере персонална поддръжка от над 7% от гласовете за листата в дадения изборен регион.

Матурите ще се проведат по график, а от тях няма да отпада образователен материал за учениците в 12 клас. Новината заяви началникът на Регионалното ръководство по обучение в София - Ваня Кастрева пред Нова телевизия.

Десет са политическите обединения, които ще получат държавна дотация съгласно окончателните резултати след изборите за 45-о Народно заседание на 4 април 2021 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР