Ръководството на Лудогорец се обръща към всички, които ще присъстват

...
Ръководството на Лудогорец се обръща към всички, които ще присъстват
Коментари Харесай

Ръководството на Лудогорец с важна информация за феновете преди мача с Олимпиакос

Ръководството на Лудогорец се обръща към всички, които ще участват на мача-реванш от третия прелиминарен кръг на Шампионската лига против Олимпиакос във вторник (10 август) от 21,00 ч. да съблюдават прецизно ограниченията за сигурност, разказани на осведомителните табели по входовете на " Хювефарма Арена ".

Лудогорец приканва последователите да дойдат на стадиона допустимо най-рано, с цел да се облекчи пропусквателният режим. Непосредствено преди турникетите на входовете полицията ще ревизира за сходство сред имената на билетите и документите за идентичност, както и за владеене на декларация за осведоменост.

Клубът оповестява, че за облекчение на своите почитатели, билетната каса на ул. Васил Левски, на следващия ден 10 август ще работи от 16 часа до началото на мача. Билети няма да се продават, защото са изчерпани, а единствено ще се дават заявления за осведоменост, както и такива за компаньон на малолетни лица.

Важно!!! Задължително носете персонални карти или паспорти!

На мача всеки почитател би трябвало да носи със себе си и попълнена декларация за информираност по отношение на COVID-19, както и за аставник, в случай че ще участва с лице под 18 години. Тези заявления са раздадени на всеки персонално при покупката на билет.

ПФК Лудогорец умолява почитателите да съблюдават прецизно местата си и да поддържат физическа отдалеченост освен на трибуните, само че и при влизане на стадиона. Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е наложително.

Моля, спазвайте прецизно разпорежданията на стюардите!!!

Клубът припомня също по този начин, че на стадиона няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. Всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Олимпиакос стадион „ Хювефарма Арена “ отваря порти в 19,00 ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР