Пребиваването на принц Хари в САЩ може да бъде застрашено,

...
Пребиваването на принц Хари в САЩ може да бъде застрашено,
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл може да загубят имението в Монтесито за £12 милиона, тъй като съдебният процес се разрази

Пребиваването на принц Хари в Съединени американски щати може да бъде застрашено, защото делото към достъпа до визата му за Съединени американски щати продължава.

Ако делото продължи искане визата му за Съединени американски щати да бъде оповестена обществено, херцогът на Съсекс може да се сблъска със съществени последици, в това число да бъде депортиран, което ще го накара да напусне Съединени американски щати и имението за 12 милиона английски лири в Монтесито, което споделя със брачната половинка си Меган Маркъл и децата принц Арчи и принцеса Лилибет. Heritage Foundation предприе правосъдни дейности против Министерството на вътрешната сигурност за даване на достъп до визовите досиета на Хари и арбитър от Съединени американски щати преразглежда случая.

В автобиографията на Хари от 2023 година „ Spare “ той призна, че приемал опиати в младите си години, което е довело до апели молбата му за виза да бъде освободена, тъй че американският поданик да разбере дали е заявил използването на опиати. Това също докара до спомагателни въпроси по отношение на това за какво му е разрешено да пристигна и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР