Бивш сержант от военновъздушните сили на САЩ, натоварен със задачата

...
Бивш сержант от военновъздушните сили на САЩ, натоварен със задачата
Коментари Харесай

Сержант от ВВС на САЩ се натъкнал на НЛО близо до секретна ядрена база

Бивш сержант от военновъздушните сили на Съединени американски щати, претрупан със задачата да охранява силози за нуклеарни ракети в Южна Дакота, описа за ужасяващата си среща с солиден кораб-майка на НЛО. Марио Уудс призна, че срещата се е състояла през 1977 година и той е докладвал на началниците си за случилото се. 

Бившият охранител в една от най-секретните бази за нуклеарни оръжия в Америка споделя, че един път видял голямо НЛО да се приземява пред него.

През 1977 година Марио Уудс е щатен сержант в полицията за сигурност на военновъздушните сили на Съединени американски щати. Той е назначен във военновъздушната база Елсуърт в Южна Дакота, където охранява ракетни силози, които са част от нуклеарното въздържане на Съединени американски щати.
 НЛО, среща с НЛО, НЛО във военна база, база Елсуърт, военна база на Съединени американски щати Марио Уудс приказва за своята среща с НЛО през 1977 г. Снимка: Фейсбук The Unxplained Zone
В изявление за подкаста The Disclosure Team той разказва по какъв начин се е намирал в контролния център отвън основната база, когато е видял голям, само че злокобно спокоен, светещ обект, който се рее на известно разстояние отвън периметъра въз основата, пише Daily Star.

„ Случайно погледнах на изток, към базата на военновъздушните сили Елсуърт, на към 100 км отсам, и... видях тази светлина в небето “, сподели той, като означи, че в началото е сбъркал НЛО с елементарен хеликоптер или аероплан.

„ Помислих си какво е това? Такъв бомбардировач B-52 от време на време извършват тези подготвителни задачи и летят тъкмо над прерията нагоре, след това надолу ”, само че обектът се приближаваше и екипът на Марио получил сигнал, че някой или нещо е проникнало в периметъра въз основата. Заедно с сътрудник на име Майкъл Джонсън, Марио е изпратен да ревизира какво е нарушило границите.

Той карал в тъмната нощ в продължение на няколко минути, преди да види непонятен обект, носещ се на към километър, със светлини, които „ пулсират “ под него. Марио и неговият сътрудник видели светлините да мигат в оранжево, алено и бяло. И в никакъв случай не били виждали нещо сходно. Но те се доближили още по-близо и видели НЛО „ с размерите на постройка на Walmart и дължината на самолетоносач “.

Той сподели, че това е най-големият аероплан, който в миналото е виждал, добавяйки: „ Летял съм с C5 Galaxies и съм летял два пъти със същия аероплан от Корея до Съединените щати, напред и обратно, тъй че знам размера на тези неща, изглеждаше дребен спрямо този транспортен съд. " Според Марио големият транспортен съд не издавал никакви звуци и се реел доста ниско над земята.
 НЛО Илюстративна фотография: НЛО Снимка: Science
Той и Майкъл се озовали съвсем под дъното на извънземния транспортен съд, само че се страхували да отидат по-далеч. През цялото това време от него излизала мощна светлина, която осветявала цялата прерия в близост. И тогава усетили, че някаква мощ се пробва да ги вдигне от местата им и им станало мъчно да дишат.
 Илюстративна фотография: НЛО Илюстративна фотография: НЛО Снимка: Фейсбук
И тогава Марио и Майкъл видели това, което в този момент бихме нарекли „ дрон “, само че през 1977 година дроновете не съществуваха в действителния живот.

„ Топка, към четири до пет пъти по-голяма от волейболна топка, се появи единствено на няколко инча над капака. Думата „ дрон “ не беше употребена по това време, само че очевидно това беше. Нещото се въртеше в близост като топка за пинг-понг за три-четири секунди, след което ненадейно излетя и изчезна ". И едвам след появяването на извънземния дрон Майкъл и Марио видели самите извънземни.

Бившият боен споделя, че те са били четирима и не са наранили него и Майкъл.
 извънземни Извънземни Снимка: IFLS
„ Видях тези четири същества – три дребни и едно високо – те се придвижиха в унисон и се приближиха до нашия камион. Малкият имаше пръчка със светещ връх “. Марио и сътрудника му били вцепенени от смут. Но той „ чул “ гласа на извънземно в главата си, който го помолил да не се опасява. Марио затворил очи, а когато ги отворил, схванал, че е в цялостен мрак, сътрудника му бил в положение на потрес, а камионът им някак си се озовал на язовир на към 16 км от мястото на срещата на НЛО.

„ Най-странното беше, че колата стоеше с извърнат челен похлупак в посоката, от която можеше да пристигна и нямаше следи от гуми “ - най-после се оказа, че до момента в който Марио затвори очи за секунда в действителност били минали към пет часа. Намерени са от бойци, охраняващи язовира. Той и Майкъл се върнали в базата, където били порицани от началниците си.

Признали за срещата с транспортен съд НЛО, само че премълчали за извънземните, тъй като разбрали, че това ще постави завършек на кариерата им в армията.

Парамедиците пристигнали, с цел да прегледат Марио и да вземат проби от кожата, като му споделили, че има няколко дребни изгаряния по лицето и ръцете. Било му подредено да подпише документ за неразкриване, който му попречил да приказва за странното си прекарване до края на кариерата си.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР