Втори ден президентътРумен Радев събира парламентарните сили на консултации за

...
Втори ден президентътРумен Радев събира парламентарните сили на консултации за
Коментари Харесай

Продължават консултациите при президента, ред е на „Възраждане“ и „БСП за България“

Втори ден президентътРумен Радев събира парламентарните сили на съвещания за сформиране на постоянно държавно управление.

Разговорите с представителите на „ Възраждане “ стартират в9 ч., а в 11 ч. Радев ще одобри „ Българска социалистическа партия за България “.

„ Правителство може да се случи единствено с първия мандат. Нашите гласоподаватели, когато са ни наредили с 11% пред другите, не са желали отново да получават Денков.Носим си отговорността и ще предложим държавно управление най-вероятно, откакто беседваме и с другите сътрудници, и то ще бъде на на малцинството “.Той посочи, че бил министър председател три пъти и четвърти мандат " е допълнително ", само че означи, че щепредложат министър председател от ГЕРБ.

Най-логично е да бъдеподкрепен мандатът на спечелилия на тези избори.. Цонев уточни, че изборите са краен вид и не са решение.

“С отреденият ни избор от гласоподавателите, ние изпълнихме дълга си към страната, по връзки на опциите за реализирането на политиките, които са значими за нас.Първата и втората политическа мощ от самото начало работиха заедно- и когато смъкнаха нашите постоянни правителсвта и когато ги подлагаха на критика без съображение, по този начин чете би трябвало да поемат своята отговорност и да изпълнят тези мандати ”.Това при започване на консултациите при президента Румен Радев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР