Най-голямото дете на Кортни Кардашиян Мейсън се присъедини към Instagram,

...
Най-голямото дете на Кортни Кардашиян Мейсън се присъедини към Instagram,
Коментари Харесай

Рядко вижданият син на Кортни Кардашиян Мейсън, 14, се присъединява към Instagram и всички фенове казват едно и също нещо

Най-голямото дете на Кортни Кардашиян Мейсън се причисли към Instagram, като доста почитатели означават какъв брой доста наподобява 14-годишното момиче като майка си.

Мейсън, най-голямото от децата на Кортни с някогашния сътрудник Скот Дисик, се причисли към Instagram и показа единствено три фотоси досега. Въпреки че 14-годишното дете е известно с това, че не желае да бъде в светлината на прожекторите, наподобява, че е споделяло наличие дружно с групата си другари.

Акаунтът наподобява е бил деен единствено за по-малко от 24 часа, само че към този момент е натрупал 128 000 почитатели. И въпреки всичко акаунтът наподобява е стеснен кой може да разяснява фотосите му, единствено с два коментара до момента и те бяха от лелите Клои Кардашиян и Ким Кардашиян.

За всички последни вести, политика, спорт, и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете на The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Кортни Кардашиян признава компликациите след раждането, до момента в който разказва „ изменчивото мислене “

С почитателите, които полудяха за сметката на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР