Публичните размишления на Борис Джонсън за Доналд Тръмп варират значително.

...
Публичните размишления на Борис Джонсън за Доналд Тръмп варират значително.
Коментари Харесай

Борис Джонсън се радва, че Тръмп не е преизбран

Публичните размисли на Борис Джонсън за Доналд Тръмп варират доста.
Този месец той съобщи, че Тръмп е " изцяло бърка ", поставяйки под подозрение изборите в Съединени американски щати и насърчавайки поддръжниците си да щурмуват Капитолия.
През 2015 година, когато беше кмет на Лондон, Джонсън го упрекна в „ зашеметяващо незнание “ поради мненията му по отношение на насилието в града, напомня лорд Седуил, един от най-високопоставените държавни служители, в " Дейли мейл ". Анализът му е в превод на БГНЕС. Ето какво гласи още той:
" Но след успеха на Тръмп на изборите в Съединени американски щати през 2016 година, тогава като министър на външните работи, Борис Джонсън съобщи, че има " доста позитивни позиции " и до момента в който се кандидатира за управлението на консерваторите през 2019 година, сподели, че президентът има " доста положителни качества ".
 Борис Джонсън: Поведението на Доналд Тръмп напоследък е изцяло неправилно Борис Джонсън: Поведението на Доналд Тръмп напоследък е изцяло неправилно
Поведението на Доналд Тръмп напоследък е изцяло неправилно. Това съобщи английският министър председател Борис Джонсън, представен от ДПА. Той обвин...
По-късно Тръмп похвали Джонсън, като сподели: " те го назовават Тръмп на Англия ".
Джонсън поздрави Джо Байдън в телефонен диалог след след успеха му на изборите в Съединени американски щати, заявявайки, че чака с неспокойствие „ подсилване на партньорството “ сред Съединени американски щати и Англия.
Но политическият сътрудник на Би Би Си Крис Мейсън съобщи, че забележките на лорд Седуил не биха били безполезни за „ Даунинг Стрийт ”, защото всяко разбиране във Вашингтон, че Джонсън е като господин Тръмп, става пасив с идването на власт на президента Байдън. "
В публикацията си в „ Дейли Мейл ” лорд Седуил, който беше най-високопоставеният държавен чиновник в Обединеното кралство, до момента в който не се отдръпна през септември, съобщи, че има „ облекчение в западните столици “, че естествените дипломатически връзки ще бъдат възобновени, откакто Байдън встъпи в д0лъжност в сряда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР