Италианският бизнесмен Марко ди Нунчио, който живее в Колумбия, беше

...
Италианският бизнесмен Марко ди Нунчио, който живее в Колумбия, беше
Коментари Харесай

Бизнесмен беше арестуван за фалшифициране на завещанието на Силвио Берлускони

Италианският предприемач Марко ди Нунчио, който живее в Колумбия, беше задържан за хипотетично подправяне на наследството на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони, който умря през юни предходната година. Ди Нунчио, който твърди, че е измежду наследниците на Берлускони, само че беше задържан по разпореждане на колумбийските управляващи по дело за хипотетично подправено наследство.
Документът, за който се твърди, че е подписан доскоро повече от две години, не е имал холограма, оповестява Unione Sarda.

Прокурорите от Милано Роберта Амадео и Марчело Виола започнаха следствие против Ди Нунчио през юли предходната година за подправяне на наследство и опит за изнудване за пари от децата на някогашния министър председател, съгласно отчет на колумбийските дипломатически управляващи.

Официалното наследство на създателя на партията Forza Italia беше намерено при започване на юли предходната година, а през септември беше оповестено съглашение за цялостното приемане на желанията му от неговите деца.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР