Прокуратурата в Кърджали е образувала досъдебно производство срещу бизнесмен, който

...
Прокуратурата в Кърджали е образувала досъдебно производство срещу бизнесмен, който
Коментари Харесай

Кърджали тръпне: Съдят бизнесмен, пляскал редовно любовчия от ДПС

Прокуратурата в Кърджали е образувала досъдебно произвеждане против предприемач, който се заканил да ликвидира общински консултант, съобщи 24rodopi.com.

Предстоят разпити на очевидци и експертизи. Според закона предприемачът може да отиде в пандиза за 5 години за отправени закани за ликвидиране към общинаря от Движение за права и свободи.

Както Narod.bg пръв разкри, става дума за 59-годишен баровец от Кърджали, който три пъти шамарил общинския консултант от Движение за права и свободи Ферди Исмед Мурад, тъй като залюбил някогашната му брачна половинка.

Сапунената драма е измежду най-обсъжданите злословия в родопския град, акцентира източник на Narod.bg.

Засуканата зъболекарка Б. Д. завъртяла главата на 33-годишния общинар Ферди Мурад от Движението за права и свободи, само че ревността на някогашния към този момент брачен партньор на русокоската вкарала имената на участниците в любовния триъгълник в полицейските сводки и правосъдната хроника.

Реклама

На 11 май 2022-а след скандал на улица в Кърджали 59-годишният някогашен брачен партньор на русокоската е арестуван в полицейското ръководство поради побой на локалния политик. Кавгата станала към 23.30 часа до хотел в регионалния град.

По първични данни баровецът с джипа си спрял наложително роденият на 20 август 1988 година общинар, след което му нанесъл побой, който се оказа трети поред.

По случая е формирано инспекция по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за безчинство.

Ферди Исмед Мурад и русото му гадже били в неговата кола в региона на известно заведение в квартал „ Байкал “, когато внезапно на улицата се появил джипът на някогашния й мъж.

Р. А. опрял тойотата в автомобила на двамата, извел от него някогашната си жена и без да се съобрази със сана на депесаря го напляскал безогледно.

Ферди, със скъсана фланелка и строшен телефон, съумял с различен джиесем да се обади на 112 и на място пристигнали две полицейски патрулки. Бизнесменът Р. А. напуснал местопроизшествието, само че по-късно бил издирен и арестуван за 24 часа.

Първият случай сред двамата е регистриран на 19 януари в кърджалийска фитнес зала, където ревностният някогашен брачен партньор на Б. Д. за сефте набил съветника. Случаят към този момент е в Съдебната палата, формирано е дело от частен темперамент.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР