Скот Милс наруши мълчанието си за хаотичен конкурс за песен

...
Скот Милс наруши мълчанието си за хаотичен конкурс за песен
Коментари Харесай

Скот Милс отблъсква Оли Александър в кръга на Евровизия, но хвали „безупречния победител“

Скот Милс наруши мълчанието си за безреден конкурс за ария на Евровизия за BBC – само че водещият не загатна английската изпълнителка Оли Александър.

33-годишната звезда от " Години и години " претърпя призрачен сън в Швеция в събота и не получи гласове от публиката за песента си Dizzy. 51-годишният Скот, който беше в Малмьо, с цел да даде коментар за годишната музикална приказност, се върна през днешния ден в предаването си по BBC Radio 2, с цел да даде резюме на една забързана седмица.

Докато Скот се вълнуваше от „ безупречното “ на Швейцария осъществяване на художника Немо, той внимателно не загатна Оли Александър. Казвайки на слушателите си, че е била „ дълга седмица “, той пусна печелившата ария на Немо, която назова „ безгрешна “.

В началото на шоуто Скот сподели: „ Върнах се от Швеция посредством премиите BAFTA, само че ви давам обещание, че това е шоубизнесът, какъвто може да стане за известно време... Миналата седмица на финала [Евровизия] всичко се сведе до присъединяване на Хърватия и Немо за Швейцария [Швейцария]...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР