Манчестър Сити загуби всичките си четири мача от Висшата лига,

...
Манчестър Сити загуби всичките си четири мача от Висшата лига,
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Ако не спечелим срещу Тотнъм, няма да спечелим Висшата лига

Манчестър Сити загуби всичките си четири мача от Висшата лига, които изигра на новия стадион на Тотнъм, само че защитаващият купата тим би трябвало да промени тази статистика при идното посещение в Северен Лондон, в случай че желае да стане първенец на Англия и този сезон, сподели мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола.

Сити е втори с 85 точки от 36 мача и изостава с една точка от Арсенал, който има мач повече. Победа над Тотнъм ще даде преимущество на Сити в последния уикенд на лигата, в търсенето на рекордна четвърта поредна купа.

" Ако не спечелим против Тотнъм, няма да спечелим Висшата лига, тъй че би трябвало да победим “, сподели Гуардиола пред кореспонденти в понеделник.

" Винаги е толкоз натоварващо да се играе там, изключително този сезон. Те са толкоз нападателни. На „ Анфийлд “ губят с 0:4, само че не престават да се придържат към това, в което имат вяра ", сподели още Гуардиола.

Сити реализира първата си победа на новия стадион на Тотнъм в дуел за ФА Къп през януари, поставяйки завършек на серия от пет загуби на стадиона.

" Знаем защо играем. Знаем какъв брой е мъчно да сме още веднъж в тази позиция, само че имаме нещо неповторимо пред себе си ", сподели още Гуардиола.

Отборът на Гуардиола завоюва последните си седем мача във Висшата лига, като означи 28 гола и позволи пет.

" Има неизменност в играта ни и това е действителността... Аз натискам моите играчи и те натискат мен. Опитваме се да създадем нещо особено. Това е моментът да го създадем, в противоположен случай Арсенал ще бъде първенец ", сподели Гуардиола.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР