Владимир Зомбори определено се превърна в любимец на публиката и

...
Владимир Зомбори определено се превърна в любимец на публиката и
Коментари Харесай

Зомбори отговори дали ще започне да пее професионално

Владимир Зомбори несъмнено се трансформира в любим на публиката и завоюва сърцата на феновете на " Като две капки вода ". Несъмнено той се трансформира във феномен на тазгодишния сезон, а геният му проличава всякога, когато се качи на сцената. За финала на предаването, който е довечера (13 май), той е избрал да влезе в облика именития Фреди Меркюри. 

" Прииска ми се за тези три минути да събера цялата сила на Фреди през музиката и през това, което е бил той. " – споделя Зомбори пред NOVA и добавя, че историята на песента " The Show Must Go On " е невероятна.

Зомбори за " Капките "  

Въпреки че Зомбори е артист от години, като че ли публиката чак в този момент схваща за невероятния гений и артистичните му умения. " Предизвиках се като артист в " Като две капки вода ". Нагласата за театралната сцена е доста по-различна от тази в " Капките ", където имаш три минути, с цел да се събереш " – изяснява той, уточнявайки какъв брой значима е концентрацията.

Много хора се интересуват дали Зомбори ще стартира да се занимава с музика. " На тях давам отговор по този начин – това да можеш да пееш е единствено дребна част от това ти да правиш музика. Аз по-скоро съм добър подражател на именити хора, които са основали невероятна музика. Колкото и добре да я изпея, тези хора преди мен са написали невероятния текст, измислили са вълнуващите мелодии, което е в сърцевината на това да създаваш музика. Аз съм доста надалеч от това да върша музика и да бъда артист ", разкрива Владимир Зомбори и споделя, че постоянно е обичал да усеща вълнението у хората.

Според него да се поддържа медиен или артистичен облик е доста изморително, по тази причина още първоначално, когато не е бил прочут, той взема решение, че няма да гради облик. 

" Просто ще бъда себе си и през труда ми и работата ми ще се опитам да доближи до хората " – изяснява Зомбори и признава, че с помощта на оценката на хората на труда му е придобил самочувствие на актьор.

Той разкрива, че на няколко пъти е щял да се откаже от това, което желае да прави. " Преди 10 години имах интервал, в който работих като барман с нощни смени, с цел да изкарвам някакви пари. Нещата бяха доста зле финансово. По това време бях артист в Малък градски спектакъл " Зад канала ". Но трябваше да си заплащам наема, сметките, да пребивавам, да излизам с приятелите си. " – споделя Зомбори. " Битката да си един от най-хубавите у нас, когато става дума за изкуство, би трябвало да се извоюва " – безапелационен е той.

Зомбори споделя и с какво е съдействала малкия екран за кариерното му развиване. " Имах шанса и шанса и да имам този ефирен праймтайм, в който хората да ме виждат. Аз в никакъв случай не съм губил религия в себе си и не мисля, че ще се самозабравя. Обувките на славата са комфортни, отварят се и порти, които оферират забавни нови благоприятни условия. " – споделя артистът, признателен на своите почитатели и на публиката, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР