Метеорологичните карти стават червени, докато Великобритания очаква връщане към изгарящите

...
Метеорологичните карти стават червени, докато Великобритания очаква връщане към изгарящите
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Прогнозните карти стават червени, тъй като струята от Сахара се насочва към Великобритания с топлинен взрив

Метеорологичните карти стават червени, до момента в който Англия чака връщане към изгарящите температури с помощта на струята парещ въздух от пустинята Сахара.

Вчера нацията се разгорещи в най-горещия ден от годината до момента, когато в Лондон и елементи от юг бяха регистрирани меки 26,5C в края на мини-горещата вълна.

Но нещата към този момент са се охлади доста, като столицата чака ниски температури от към 17C в понеделник, а Северна Англия се приготвя за хладни дневни температури от 11-14C тази седмица. За благополучие, метеорологичните карти от WXCharts демонстрират още едно стопляне, което идва в четвъртък, 23 май, защото се чака температурите да се върнат от ниските до междинните 20 градуса.

Живакът може да доближи сходно равнище в Мидландс и Североизточна Англия, оповестява Express.co.uk, като в Йоркшир ще има върхове от 22C. Лондон също ще доближи връх от 22C, до момента в който Северна Ирландия може да види върхове от 23C. Метеорологичните карти демонстрират, че новата фаза на топло в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР