Премиър лийг повдигна официално редица обвинения към Манчестър Сити за

...
Премиър лийг повдигна официално редица обвинения към Манчестър Сити за
Коментари Харесай

Дер Шпигел разкри машинациите на Манчестър Сити

Премиър лийг повдигна публично редица обвинявания към Манчестър Сити за финансови нарушаване в интервал от девет сезона - от 2009-а година до края на сезон 2017/18. Това става след четиригодишно следствие, прецизират от централата.

Германската медия " Дер Шпигел ", която е известна с многото си разкрития свързани с " Футбол Лийкс ", добавя с разнообразни документи още в края на предходната година цялостната картина.

Изданието твърди, че мажоритарсният притежател на Манчестър Сити шейх Мансур скрито е увеличавал приходите на клуба посредством раздути и непазарни контракти, които са давали опция на " жителите " да харчат по този метод.

" Атлетик " също излиза със свое следствие, което се концентрира върху интервала сред 2012-а и 2016-а, където към този момент нещата минават последователно в разнообразни спомагателни нелоялни финансови практики от подписването на фиктивни контракти до двойно счетоводство и спомагателни заплащания от трети страни, когато се наложи. Целта на всички тези дейности е да се попречи на Манчестър Сити, който харчи на необятна нога към този миг, да надвиши лимита на УЕФА за загуби, позволени в същия интервал.
 Лишаване от титли, изхвърляне и отнети картотеки - заканите, които дебнат Ман Сити
Лишаване от титли, изхвърляне и отнети картотеки - заканите, които дебнат Ман Сити

Ще се стигне ли до тях?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР