Предстоящото Новолуние в събота, на 18 ноември, ще се случи

...
Предстоящото Новолуние в събота, на 18 ноември, ще се случи
Коментари Харесай

Новолуние в Скорпион: време, подходящо за премисляне, но не и за действия

Предстоящото Новолуние в събота, на 18 ноември, ще се случи в Скорпион и ще окаже своето въздействие още през цялото време на седмицата, която идва.

Знаете, че по време на новолуние не виждаме Луната на небето, надлежно в този миг и най-малко двa-три преди и след него, липсват задоволително сила или витални сили за сполучливото осъществяване на мечтаните от вас действия.

Твърде евентуално е в случай че ги стартирате в посоченото време, те да не се развият добре. За това изчакайте Новолунието да отмине малко преди да вземете значими решения

Това Новолуние е относително умерено и няма напрегнати аспекти към него, само че несъмнено, е добре да имаме поради, че се случва в Скорпион – знак, който самичък по себе си е задоволително бездънен, натоварен и обвързван с промени и трансформации.

През идната седмица и до Новолунието, заради нехармоничната настройка на Меркурий и Нептун, времето не е уместно за значими договаряния, подписване на покупко-продажби и сключване на контракти. Също и при пътувания - бъдете добре готови и проверявайте всичко.
 h Thinkstock
Добре е да разберете в кой дом попада за вас Новолунието - съгласно тропическия зодиак то се случва в двайсет и шестия градус на Скорпиона, надлежно проверете къде е това във връзка с асцендента ви и тази ще е тематиката, най-актуална в идващия един месец за вас.

Времето е уместно за обсъждане на бъдещите ви цели и направления, само че, дублирам, към момента не и за дейности.

Можете да отделите време за отмора и по опция отидете някъде измежду природа - по този начин по натурален и уравновесен метод ще имате опция да се свържете с вътрешния си център и покоя вътре във вас.
 h Thinkstock
За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

>>> За още забавни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР