В предаването ,,На кафе“ по NOVA проведоха много любопитно интервю

...
В предаването ,,На кафе“ по NOVA проведоха много любопитно интервю
Коментари Харесай

Невена Цонева: Каквото повикало, такова се е обадило

В предаването,,На кафе “ по NOVA организираха доста любопитно изявление с една забавна персона, която познаваме поради надарения ѝ глас, само че напоследък от ден на ден виждаме в обществените мрежи около подкаста ѝ " Без граници с Невена Цонева ".

,,Жената може в действителност да е извънредно мощна. Не инцидентно на нея е обещано правото да ражда, да отглежда, тъй като тя има извънреден инстинкт и мисли по доста неща по едно и също време “ , споделя тя.
                             

Според нея казаната дума, изключително от непосредствен човек, може да посее отрова в нас, тъй че най-добре е да мислим какво приказваме, тъй като всяка казана дума се връща към нас: ,,Ние си мислим, че вреди на насрещния, само че в противен случай, никой не се е разминал с това, което ще му се върне. Народът го е споделил - каквото повикало, такова се е обадило “.

,,Около всеки човек има цветове. Това е изкривяване на светлината. Наричаме го аура, тъй като това е нашето лъчение. Аурата е отражение на характера на човек, тъй като ти се раждаш с избран цвят аура, само че тя също по този начин може да си видоизменя в периферията си – според от твоето въодушевление, от твоето здравословно и психическо положение “ , добавя Цонева.
                             

Тя споделя, че човек се ражда с една съществена аура и от горната страна могат да се появяват разнообразни ефирни цветове: ,,Това е доста занимателно за мен, тъй като аз примерно разбирам по кое време някой е влюбен, появява се едно хубаво облачно розово “.

Вижте пълното видео от,,На кафе “ по NOVA във видеото нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР