Предстои едно много интересна и приятна седмица. Най накрая Земята

...
Предстои едно много интересна и приятна седмица. Най накрая Земята
Коментари Харесай

Астро-акцентите през седмицата

Предстои едно доста забавна и приятна седмица.

Най най-после Земята влиза в позитивна енергийна зона, която ще продължи до 8 януари. Можем да си отдъхнем, тъй като няма неприятни и напрегнати аспекти на планетите. Така че ще честваме Нова година в приповдигнато въодушевление. Ще настъпят известни усъвършенствания в разнообразни области. Броят на бедствията (няма да изчезнат), само че доста ще намалеят. Опасен и под напрежение ден е единствено 22 декември, когато настава пълнолуние.

Разбирателството сред хората ще се усили. Това е прелестен интервал за контакти, за срещи, в това число за сантиментални. Като цяло, седмицата е доста по-добра и по-хармонична, изключително спрямо предходните седмици.

На 17 декември Марс е в секстил с Плутон (влияние до 23.12.) - Добро време за работа в екип и осъществяване на общите задания. Създават се положителни благоприятни условия за премахване на трудностите. Благоприятни са връзките с публичните организации, авторитетните структури. Успешно е за разпределение на облаги, данъци, задължения и застраховки. Добър интервал за политици и военни, предприемачи, учени, за корпоративен бизнес, за промени в предприемачеството.

На 20 декември Слънцето е в тригон с Уран (влияние до 23.12.) Добър интервал за обществено говорене, изнасяне на лекции, срещи, брифинги, уеб-семинари, за градивна замяна на отзиви. Полезно е да поддържате връзка с другари, привличане на съидейници и спонсори. Време, в което се появяват ексцентрични хрумвания. Периодът е удобен за подписване на покупко-продажби и контракти, за определяне на връзки с управлението, авторитетни хора, за посещаване на формалните инстанции. По-лесно могат да се намерят спонсори.

На 21 декември Венера е в тригон с Нептун (влияние до 25.12.) – По-лесно се реализира естетика в бизнес и персоналните връзки. Засилват се естетическите потребности, изостря се възприемането на хубостта, ускорява се интуицията и въображението, податливост към идеализиране. Много хора ще гледат света през розови очила. Подходящо за визити на концерти, изложения, музеи, художествени галерии. Благоприятно време за сантиментални запознанства, за любовни и полови връзки. В тези дни може да срещнете идеалната обич. Или най-малко ще ви наподобява такава първоначално. Добър интервал за пътешестване за разходка и отмора.

Венера се намира в кралския градус в Скорпион и благоприятства сантименталните връзки. Тя ще подари на влюбените незабравими мигове на сладостно усамотение и обич. Улеснява зачатието и в случай че не планирате скоро да имате дете, бъдете тогава деликатни. Подходящо време да узаконите връзката си.

На 21 декември Меркурий е в съвпад с Юпитер (влияние до 26.12.) – Създава положителна конфигурация, податливост да се поемат опасности, само че също по този начин носи наклонност към преувеличаване на опциите и силите. Подходящо време за нови многообещаващи запознанства с потребни хора. Много нова информация, уголемява философските възгледи, появяват се забавни концепции и хрумвания. Добро време за пътешестване.

На 22 декември в 00:24ч Слънцето минава в символ Козирог, където ще остане до 20 януари. Започва зимното слънцестоене. Това е най-дългата нощ и най-краткия ден в годината. Качества като организираност, усърдие, дисциплинираност, отговорност, упоритост, прагматизъм ще излязат на напред във времето в настройките на хората.

Слънцето е в развой на преход от едно положение в друго. В този миг се отваря врата сред световете. Плътността на енергийното тяло на човек е минимална, тъй че в подобен специфичен миг може да създадете нов витален път за идната година. Нужно е да се потопите в медитация, в мълчание, да спрете своите мисли и вътрешният си разговор и да изградите с мисълта си мечтаната посока. Пожелавайте си, мечтайте, градете ментално своето красиво бъдеще.

В същия този ден има и пълнолуние в 19:50ч. в символ Рак, което прави секстил към Уран. В това време е пика на нашата интензивност, както физическа, по този начин и прочувствена. Повишава се чувствителността. Психическата активност се изостря, по тази причина креативните хора (художници, поети) получават прилив на ентусиазъм, а престъпните натури - спомагателен тласък към незаконни замисли. В този интервал не вземайте съществени решения. Възможно е да има честа промяна на настроението, остри интуиции, изключително при дамите. Внимателно би трябвало да се отнасяте към всички знаци, които ориста ви праща. Добре ще бъде, в случай че съумеете да видите грешките, които сте направили и да станат ваш капитал за в бъдеще.

Това пълнолуние благоприятства Телците, Раците, Девите, Скорпионите и Рибите. За останалите ще бъде по-труден интервал. Пълнолунието е постигане на кулминационната точка и избавление от остарялото, непотребното. Пуснете всички огорчения и обиди, отрицателни събития, които сте претърпели в последно време. Освободете се от отрицателните мисли и неприятните привички.

Благоприятно е да се правят ритуали на прошката и благодарността. Напишете собствен лист на прошката, различен лист на благодарността. Когато напишете своя лист с хората, на които ще давате амнистия, представяйте си всеки човек поотделно, след това го поставете в розов балон – цвета на любовта, представете си, че ви се усмихва, създайте положително възприятие сред вас, произнесете безшумно:”Прощавам ти” и след това пуснете балона да се рее в небето. После преминете на идващият човек. Същото може да извършите и с хората от листата на благодарността, единствено че вместо амнистия, изказвате своята признателност. Останалото е същото.

После ги изгорете тези описи. Така освобождавате силата. Добро време да започнете по-късно на чисто.

Луната се движи на луфт. Не предприемайте нищо ново, значимо, не купувайте, не сключвайте контракти, съглашения.

18.12.18 09:22 - 11:38

20.12.18 02:43 - 16:36

22.12.18 16:22 - 18:29

Благоприятни дни за подкастряне – 17 (след 13:49ч); 18, 19, 20 (до 15:23ч)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР