Впонеделник вечерта в източния германски град Дрезден мълния рани десет

...
Впонеделник вечерта в източния германски град Дрезден мълния рани десет
Коментари Харесай

Мълния рани 10 души в Дрезден, четирима са с опасност за живота

В понеделник вечерта в източния немски град Дрезден гръмотевица рани 10 души, четирима от които получиха тежки пострадвания, съобщи Ройтерс.

*Видеото е архивно!

Според представител на противопожарната работа двама мъже, на 27 и 30 години, са били сполучливо реанимирани след сърдечен арест. На фона на тежки метеорологични условия и преминаваща гръмотевична стихия в Дрезден, гръмотевица удари групата на брега на река Елба малко след 17:00 ч. 

Пострадали са три дами и седем мъже на възраст сред 26 и 41 години . Четирима от тях са с заплаха за живота. 

Според известията всички пациенти са получили първична незабавна здравна помощ и са били преместени в прилежащи лечебни заведения. 

Полицията е отделила региона и е изпратила хеликоптер, с цел да откри други ранени. Спешните служби приканиха хората, които са били в региона, да потърсят незабавна здравна помощ, в случай че покажат признаци. 

[gallery]12644[/gallery]

В понеделник вечерта пожарната насочи молба към всеки различен, който може да е бил ранен, защото не може да изключи, че други хора може да са наранени и след това да са избягали. " Ако изпитвате признаци като интензивен пулс, погрешен сърдечен темп или изтръпване на крайниците, апелирам, неотложно посетете доктор! “ 

Германската метеорологична работа в Лайпциг предизвести за мощна гръмотевична стихия в елементи от Саксония. За Дрезден те издадоха предизвестие за заплаха от гръмотевична стихия от равнище две от четири. 

[gallery]12645[/gallery]

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР