Преди време ви разказахме за единственото по рода си Bugatti

...
Преди време ви разказахме за единственото по рода си Bugatti
Коментари Харесай

Българско Bugatti блокира Монако

Преди време ви разказахме за единственото по рода си Bugatti Chiron Super Sport в България, което е благосъстоятелност на предприемача Ваньо Алексиев. Преди време той продаде общоприетия Chiron, който притежаваше и го размени с още по-рядката и скъпа негова версия Super Sport. През последните дни той и половинката му Цвети Василева бяха засечени в Монако, а дружно с тях бе и скъпият хиперкар.
`Българско

Bugatti-то бързо притегли погледите на почитатели и за малко даже блокира една от улиците, откакто навалица от снимащи се събра към колата. Кадри от това бяха споделени в обществената мрежа TikTok в профила на aacarsandexotics.
`Българско

Chiron Super Sport разполага с 8.0-литров бензинов W16 мотор с мощ от 1600 конски сили и оптимален въртящ миг от 1600 нютон метра. Те се предават към четирите колела, което подкрепя за ускорението от 0 до 200км/ч за 5.8 секунди и оптималната скорост от 440км/ч.
@aacarsandexotics The spec is crazy… #cars #fyp #bugatti #supercar #racing #hypercar #carsoftiktok #car ♬ الصوت الأصلي -
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР