Преди една година в тази зала се закле правителството на

...
Преди една година в тази зала се закле правителството на
Коментари Харесай

ПП: Приоритет на това правителство ще бъдат местните избори, за да може статуквото да запази позициите си

" Преди една година в тази зала се закле държавното управление на Политическа партия, което беше образувано, с цел да дава очаквания, а не да ги лишава. Ние от ГЕРБ свалихте това държавно управление, по време на война хвърлихте страната в политическа неустановеност. Половин милион български жители гласоподаваха за Политическа партия, тъй като знаеха, че няма да се коалираме с ГЕРБ. Ние желаеме да разградим модела ГЕРБ не тъй като ненавиждаме някого, а тъй като обичаме България и по тази причина няма да подкрепим държавното управление предлагано от ГЕРБ ", съобщи от трибуната ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров.

Той напомни, че ГЕРБ е упорствал за връщане на хартиената бюлетина.

" Вие оферирате държавно управление, което не може да носи политическа отговорност. Когато следва тежък мач, Бойко Борисов отхвърля да излезе на терена. Не съществува експертен кабинет, всеки кабинет е политически. Българският опит е горчив, експертните кабинети са потвърдили своята некадърност да бъдат самостоятелни ", разяснява още той и напомни кабинетите " Беров " и " Орешарски ".

" Зад експертните кабинети постоянно стои нечия непозната политическа воля, само че тя докара България отпред на всички отрицателни ранглисти в Европа ", сподели още Гюров.

Според Политическа партия, държавното управление, препоръчано от проф. Габровски е " заслон, зад който се крият непознати ползи на ГЕРБ и президента Радев ".

" Готови сме да поддържаме обособени политики, които са значими за страната ", съобщи той и добави, че целите на проектокабинета са " прекопирани " от програмата на Политическа партия.

" Вероятно приоритет на това държавно управление ще бъдат локалните избори, с цел да може статуквото да резервира позициите си ", считат от Политическа партия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР