По повод на медийни публикации Националната служба за охрана заяви,

...
По повод на медийни публикации Националната служба за охрана заяви,
Коментари Харесай

НСО: Твърденията за нова катастрофа с автомобил на службата са лъжа

По мотив на медийни изявления Националната работа за защита съобщи, че не е имало нов пътен случай с кола на НСО.

" Твърденията за случай с брониран автомобил „ Мерцедес Бенц “ на Службата са неистина! Лъжа са и изказванията, че Службата е премълчала подобен.
Нито един от експлоатираните сега от Националната работа за защита бронирани коли, в това число трите новопридобити такива от висок клас „ Мерцедес Бенц “, употребявани за профилиран превоз на президента, на ръководителя на Народното събрание и на министър-председателя, не е претърпявал случай. " - се споделя в изказване на службата.

" Напомняме, че добитите от НСО коли, както и всички други активи на Службата, не са предопределени за съответно охранявано лице, а се експлоатират по целенасоченост ", допълват от НСО.

" Националната работа за защита моли работещите в медии, които имат рекламация да се назовават публицисти, да се придържат към етичните си професионални правила. Тези, които нямат такива, или нямат рекламация да бъдат публицисти, призоваваме да не тиражират непроверена и искрено погрешна информация по адрес на Националната работа за защита и която погрешна информация директно или индиректно се възползва спекулативно от името на институцията с политически цели в изборна обстановка.
НСО постоянно е подготвена да даде всякаква информация по отношение на активността си, която не нарушава законовите правила за отбрана на класифицираната информация, както го е правила и до момента ", оповестяват още от Службата. " - се споделя още в формалната позиция на Националната работа за защита./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР