Ивайло МирчевПолитическата среда в момента е изключително отровна. Имаме Делян

...
Ивайло МирчевПолитическата среда в момента е изключително отровна. Имаме Делян
Коментари Харесай

Сега е наш ход да покажем на избирателите, които загубихме, че сме достойни да ги представляваме отново

Ивайло Мирчев

Политическата среда сега е извънредно отровна. Имаме Делян Пеевски - един човек, който към момента държи огромна част от националните медии, службите, правосъдната система и регулаторите. Практически не можеш да направиш каквото и да е без да имаш досег с него.

Дори и на председателски съвет в Народното събрание прави усещане, че Пеевски задава дневния ред. Той няма по какъв начин да има такова въздействие единствено с петнайсетината депутати останали в неговата групичка. Очевидно Пеевски има въздействие и в другите политически сили. Кои са тези сили и ГЕРБ една от тях ли е?
Ако бяхме изневерили на правилата си, така наречен сглобка нямаше да рухне. Тогава Пеевски искаше да си разделим регулаторите, по 33% за всяка групировка. На никой от нас през разум не мина да направи това. Да, не сме правили нещата по най-хубавия метод и сме допускали неточности, само че не сме излъгали гласоподавателите си, не изневерихме на правилата си и не подведохме съидейниците си.

Нашата последваща стъпка е да приказваме с тези 300 хиляди гласоподаватели, които загубихме. Показателно е, че те не гласоподаваха за друга партия. Те ни дадоха явен сигнал, а в този момент е наш ход да им покажем, че сме почтени да ги представляваме още веднъж. Ще предложим на хората формула за ръководство, посредством която страната да върви напред. За първи път имаме огромна общественост от десни политици, които са с висок предел на некорумпираност.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР