Правилните, здравословни диети и движението, определено са най-добрият начин за

...
Правилните, здравословни диети и движението, определено са най-добрият начин за
Коментари Харесай

Ето така топите калории без да спортувате!

Правилните, здравословни диети и придвижването, несъмнено са най-хубавият метод за поддържане на крепко тяло и добър външен тип. Не спирайте в никакъв случай да се стараете да ги практикувате оптимално и не оставяйте по течението. 

Но също по този начин има някои простички и лесни способи, с които да постигнете резултати, въпреки и не толкоз бързи, безапелационни и непрекъснати.

Вижте кои са те!

Студените душове.

Така наречените контрастни душове (топли и студени), са супер метод да подтикваме лимфната система. Излагането на студено, съгласно скорошни изследвания, подтиква работата на метаболизма и оказва помощ намалянето на насъбраните мазнини. И също така дава сила, оказва помощ да се отделя повече ендорфин, стяга кожата и успокоява мускулите. 
 Често срещани заблуди по отношение на калориите Често срещани заблуди по отношение на калориите
Съдържанието на калории в храната е посочено на всеки етикет, само че не всеки знае какво значи това. Например, когато се показва енергий...

Дъвчене на дъвка.

То дава чувство за задоволеност и ни отвлича от концепцията за храна, само че не прекалявайте с дъвките, защото по-дългото време на дъвчене и формиране на стомашен сок, може да докара до проблеми със стомаха!

20 минути дъвчене на дъвка, са задоволителни в деня.

Говоренето по телефона?

Не сте ли забелязали, че от време на време, говорейки по телефона, не стопираме да се разхождаме из стаята? Това в действителност доста оказва помощ за горенето на калориите, тъй като ние не стопираме да се движим и то без да се уморяваме толкоз бързо, тъй като диалогът ни разсейва.
 Колко калории горим при тези известни спортове Колко калории горим при тези известни спортове
В желанието си да смъкват няколко непотребни кг, доста хора практикуват спортове или физически извършения. От значение е самият спор...

Добрият сън!

Той оказва помощ на всичко - метаболизъм, положително въодушевление, липса на стрес, отмора и на тялото, и на мозъка. Докато спим, продължаваме да горим калории, а дългата пауза сред храненията, спомага обмяната на субстанции.



Смехът е здраве!

Да, да - смехът е здраве в действителност. Но е реалност, че горим калории, колкото повече се смеем, а изследване даже твърди, че " същинският смях " може да усили метаболизма.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР