Краят на света идва през 2036 г. гласи пророчество на

...
Краят на света идва през 2036 г. гласи пророчество на
Коментари Харесай

Слънцето ще потъмнее и Земята ще се разцепи: Апокалпсисът иде през 2036 г.

Краят на света идва през 2036 година гласи знамение на именития Едгар Кейси, за който споделят, че са се сбъдвали повече от предсказанията му.

Слънцето ще потъмнее и Земята ще се разцепи на разнообразни места, а по-късно ще настъпи Апокалипсисът, гласи краят на пророчеството на Кейси.

Спор
Всъщност се спори за коя тъкмо година се отнася предсказанието, тъй като цифрите на хилядолетието и столетието не са чути добре и в началото са мислели, че идва тирада за 1936 година, само че след това са решили, че въпреки всичко е 100 години по-късно и наред е 2036 година Тъй като още преди време тълкувателите на Кейси са считали по какъв начин въпросният апокалипсис ще бъде коренна смяна както на планетата, по този начин и на човечеството, са приемали за вярна хипотетичната 1936-а. А това е годината, в която към този момент отпред на Германия са националсоциалистите на Хитлер и пробват да показват международното си владичество с олимпиадата в Берлин, в Испания Франко прави преврата и е разпалена гражданската война. Германия денонсира контракта от Локарно и окупира демилитаризираната Рейнска зона, проявявайки цялостен боен суверенитет. Сключва пакт с Япония.

Нови преглеждания на предсказанията на Кейси обаче насочат пророчеството му за апокалипсиса век по-късно от въпросните немски събития.

Баланс
Според въпросното знамение салдото на самата Земя в Космоса ще бъде нарушен и това ще докара до генерални промени. Ще забележим „ Неговата звезда “, която служи като „ делегат “ или „ знак “ на Спасителя. Някои откриватели я считат за мистичната планета Нибиру, други споделят, че става тирада за изключително ярка комета, а трети търсят експлоадирането на свръхнова наоколо до Слънцето. За Америка Кейси твърди, че Калифорния и Невада ще изчезнат, другите щати щели да пострадат без Илинойс, Индиана и Охайо. Лос Анджелис, Ню Йорк и Сан Франциско щели да бъдат под вода (б.р. в действителност има съществени научни теории по тематиката и те удостоверяват това, само че след няколко хилядолетия поне).

Изчислено е, че през 2036 година Земята ще бъде подложена на офанзиви от метеоритния поток Тауриди (северни и южни). Той и в този момент два пъти годишно бомбардира планетата, само че тогава щял да бъде неговият пик. Този път Тауридите ще имат пик баш на 29 юни 2036 година Принципно падащите звезди, които виждаме в небето, са с мънички размери и са галактически прахуляк. Но на 30 юни 1908 година пада Тунгуският астероид, който се счита, че е част от въпросните Тауриди (ако не е разрушил се галактически транспортен съд съгласно теории на уфолози). Та през 2036 година мрачните прогнози сочат по какъв начин доста такива астероиди могат да ударят Земята. По родния календар 29 юни се пада Петровден (по нов стил). И тук можем единствено да си напомним великия шопски анекдот, където краят на света идва в даден ден – добър мотив за пийване, а на идващия още веднъж сме на работа.

Транс
Едгар Кейси е прочут като извънреден оракул и врач, за чиито качества няма реалистично пояснение. Изпадал е в транс и по този начин е правил предсказания или е давал препоръки. Наричали го още Спящия оракул. В транс е правил хиляди предсказания. Казват, че доста тъкмо е предсказал Втората международна война, великата меланхолия в Щатите, убийството на Кенеди и редица други. Построил е във Флорида самичък сам цяла пирамида, копие на Хеопсовата, освен това единствено за два месеца.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР