Денят на раждане определя съдбата ни.Човекът винаги е искал да

...
Денят на раждане определя съдбата ни.Човекът винаги е искал да
Коментари Харесай

Денят на раждане определя съдбата ни

Денят на раждане дефинира ориста ни.

Човекът постоянно е желал да надникне в ориста си и все гледа да научи какво му е писано, какъв темперамент носи и по какъв начин това се отразява на целия му живот.

Специален тип астрология се практикува от ордена на мианмарските свещеници от епохи и се пробва да даде отговор на въпросите на индивидите.

Тази астрология е изцяло друга от всички останали и ориста се дефинира според от деня на раждане. За този жречески медал цифрата 8 е магическо и всичко се върти към него. Затова съгласно тяхната астрология седмицата е разграничена на 8 дни, като всеки ден е зависещ на несъмнено животно.

Това животно се ръководи от Луната, която съответствува със западната астрология, където понеделник също се смята за лунен ден и посоката е изток. Родените под този знак са доста деликатни, интелигентни с извънредно развита вътрешен глас, която доста им оказва помощ в живота. Те са внимателни по природа и ще помислят два пъти, преди да подхващат нещо. Имат натъртено око за детайлите, търпеливи са и имат изключителна вътрешна мощ. Те елементарно „ четат “ хората, тъй че няма късмет някой да ги измами.

Този знак също се ръководи от Луната, само че посоката на ръководство е югоизточна. Това са родени водачи, почтени и горди. Те имат доста високи морални правила и мощна воля, тъй че са в положение да „ реалокират “ планини, в случай че изискат. Те са доста буйни по природа и се считат за най-пламенните любовници, тъй че е същинско благополучие, в случай че ги имате за любовни сътрудници. Всичко им върви, като че ли са родени под щастлива звезда.

Срядата  обаче е специфична. Тя е повода за 8-ия ден в седмицата. Тя, съгласно бирманския хороскоп, е разграничена на две – за родени от среднощ до обяд, и за родени от обяд до среднощ

Родените в този знак са под въздействието на Меркурий, а ръководещата посока е Юг. Може да се каже, че сте роден оптимист, благополучен и въодушевен. Каквото и да се случи в живота ви, вие вярвате в позитивния резултат. Обичате риска, тъй като обичате провокациите и тестването на личните си граници. Обичате да говорите, тъй че постоянно сте в центъра на вниманието и малко хора могат да се мерят с вашия сексапил. Вие сте самостоятелни, тъй че ви е мъчно да се решите на сериозна връзка или брак.

Слон без бивни е под въздействието на Раху, а ръководещата посока е северозапад. Раху е извънредно значим в азиатската астрология, представяйки най-дълбоките и тъмни секрети, които всеки от нас има. Родените под негово въздействие са спорни по природа, постоянно сте загадъчни за хората и никой не може да проумее какво се върти в главата или сърцето ви.

Вие сте доста потайни и не обичате някой да се меси в живота ви. Вие сами вземате решения, тъй че родените под този знак са сполучливи предприемачи, способни да създадат положение.

Плъховете се ръководят от Юпитер, който даже в западната астрология има най-силно въздействие в четвъртък. Управляващата посока е Западът, по тази причина хората, родени под знака на Плъха, са доста остроумни, мислят бързо и са надарени с изключителна просветеност.

Това са изобретателни хора, които ще оцелеят в пустинята без никакви проблеми. Те могат да бъдат доста упорити и упорити и когато се поддадат, това значи, че са решили, че ще имат изгода от това. Те са самоуверени и упорити, тъй че когато се захванат да създадат нещо, няма мощ, която да ги спре, до момента в който не реализиран задачата си. Те са амбициозни по природа и имат вяра, че са по-добри и по-умни от другите.

Управляващата планета на това животно е Венера (отново както в западната астрология), а ръководещата посока е северът. Вие сте артистична душа, която обича да мечтае и въображението ви няма граници. Имате фантастични хрумвания и сте склонни да измислите нещо, което никой различен няма. Вие сте доста очарователни, хората ви обичат и любовта е преди всичко.

Не сте егоисти и сте доста чувствителни към страстите на другите хора. Истинско богатство е да те имам за сътрудник или другар. Единственият ви минус е нерешителността, тъй като постоянно не сте наясно със себе си и не знаете какво желаете.

Родените като Дракони са под директното въздействие на Сатурн, а посоката е Югозапад. Вие сте дълбокомислещи, затворени и вашата мистериозност притегля другите хора. Имате извънредно възприятие за комизъм и постоянно изненадвате хората с оптимистичните си настройки. Някак си не се чака позитивизъм от вас, макар че разпространявате такава сила към себе си.

Вие сте цялостни с схващане към другите хора и техните обстановки. Най-добрата работа за вас е там, където работите единствено със личните си ръце, тъй като колективът и доста хора към вас ви изморяват и понижават концентрацията и успеваемостта ви в работата.

Геруда е митична птица, провидение, което е показано в културното завещание на жителите на Индия и Бирма. Тази птица се ръководи от Слънцето, а посоката на ръководство е североизток. Вие сте доста благи и великодушни по природа, излъчвате топлота и позитивна сила и нито една спънка или неуспех не може да ви обезсърчи.

Обичате провокациите и колкото по-трудни са те, толкоз по-мотивирани сте да ги преодолеете. За вас няма задача, която да не можете да извършите, а придобиването на огромно благосъстояние е „ записано “ в звездите. Хората ви обичат, тъй като решавате проблемите с лекост, вие сте отличен преподавател и ентусиазъм за други хора;

*Източник: Zena
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР