Половинката на Лъчезар Евтимов от група СкандаУ“ вече губи търпение

...
Половинката на Лъчезар Евтимов от група СкандаУ“ вече губи търпение
Коментари Харесай

Гаджето на Лъчо от „СкандаУ“ го притиска за брак

Половинката на Лъчезар Евтимов от група „ СкандаУ “ към този момент губи самообладание и е напът сама да си предложи брак, настояват близки до Ралица Константинова пред „ Галерия “.

Рапърът и гаджето му имат дългогодишна връзка и хубавицата считала, че е извънредно време връзките им да минат на последващо равнище.

Откакто дуетната половинка на Лъчо – Тото , съобщил новината, че ще става баща, Ралица още повече се вкиснала. Йончев и приятелката му Кристин Петринска са дружно едвам от година и към този момент чакат първородния си правоприемник. „ Аз още си очаквам пръстена “, сякаш на смешка подмятала Ралица на висок глас.

Любопитен факт е, че Тото , който е най-близкият другар на Лъчо, въобще не можел да се понася с половинката му. Рапърът считал Ралица за прекомерно властна и надменна. Освен това Константинова постоянно се опитвала да се меси в връзките сред Лъчо и Тото и да се разпорежда за значими решения по отношение на „ СкандаУ “.

От много време насам Йончев даже отказвал да беседва с Ралица и били единствено на „ здравей-здрасти “. Обтегнатите им връзки натоварвали Лъчо и нищо чудно това да е една от аргументите да бави предлагането за брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР