9-годишната Валерия от Украйна, която на 3 юни изчезна на

...
9-годишната Валерия от Украйна, която на 3 юни изчезна на
Коментари Харесай

Останалият на фронта в Ykрaйнa Роман чу най-страшната вест за изчезналата си в Германия дъщеричка

9-годишната Валерия от Украйна, която на 3 юни изчезна на път за учебното заведение си в Германия, е открита мъртва в гора край град Дьобелн, провинция Саксония, заяви „ Билд “.

Бащата на момичето, който пази родината си на фронта против Русия, разяснява преди седмица, че най-вероятно щерка му е била отвлечена и посредством видео обръщение помоли похитителите на момичето да го освободят.

32-годишният Роман Г. е остава да се бие против войските на съветския президент Владимир Путин в родината си, до момента в който брачната половинка му и двете им деца отпътуват за Германия. Бракът на родителите се разпада по време на войната.

„ Исках да оказа помощ. Но до момента в който рискувах живота си тук и защитавах страната си, не можах да защитя детето си. Чувствам се толкоз безпомощен “, съобщи украинецът след изгубването на щерка си.

Предполагаемият палач – Андрей Млада Болеслав, е арестуван в ресторант към 10:15 часа на 14 юни, показва „ Билд “.

Чешката полиция удостоверява ареста.

Според немското издание следите на търсения водели до дребния чешки град Млада Болеслав, който се намира на към 50 километра североизточно от Прага. Имало данни, че Андрей – първото име на мъжа, последно е отсядал там, както и каква е колата, която е карал.

„ Можем да потвърдим, че нашите немски сътрудници са се свързали с нас и работим интензивно по случая “, разяснява Ирена Пиларшова, представител на полицейския щаб Чехия преди дни.

След това чешките проверяващи сполучливо задържали обвинения в петък сутринта, откакто той явно се е укривал в продължение на 12 дни.

„ Надявам се, че с арестуването на обвинен това извънредно закононарушение може да бъде разкрито бързо “, разяснява министърът на вътрешните работи на Саксония Армин Шустер.

Според информация на BILD молдовецът е бил в радиоклетката на Дьобелн в деня, в който Валерия е изчезнала. Също по този начин е бил сниман от камера за наблюдаване, която била ситуирана в непосредствена непосредственост до дома на Валерия – към постройката на траурен дом.

Според информация на BILD от близки до фамилията, Андрей се е свързал с майка си посредством месинджър към 9:40 сутринта в деня на изгубването на Валерия и е изискал бърза противоположна връзка.

Ден по-късно кореспондент на „ Билд “ се свързва с майката на момичето, която разяснява „ Наскоро тук имаше трудности… “, само че не желае да изясни какви са те.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР