Очевидно актьорът е успял да преглътне обидата от това, че

...
Очевидно актьорът е успял да преглътне обидата от това, че
Коментари Харесай

Васил Драганов и бившата му седнаха на една маса за абитуриентския бал на дъщеря им

Очевидно артистът е съумял да преглътне обидата от това, че е бил сменен с различен.

Ако човек не е станал очевидец на войната, разразила се посред им и ги види през днешния ден, не би позволил, че единствено преди година двамата не са могли да се понасят.

Актьорът и Андреа са си създали фамилна фотография с двете им деца като в положителното остаряло време – усмихнати и щастливи. Ако за Васил това не е проблем, поради специалността му, то надали Андреа би могла да имитира необятна усмивка единствено за фотографията.

 

Мълвата носи, че сдобряването се дължи главно на щерка им, която намерила метод да изглади различията посред им и даже да ги накара да си простят взаимно прегрешенията. Любов и брат й Давид доста страдали поради войната сред родителите им.

Освен това абитуриентката доста държала майка й да бъде до нея при избора й на тоалет за огромния ден. Всеизвестно е, че тази подготовка се точи с месеци. Така през това време на артиста му се наложило да поддържа връзка с жена си и по този начин се стигнало до помиряването.

 

Андреа е била посетител на празненството, платено от Васил Драганов. Мълвата носи, че артистът пръснал 10 бона в ресторанта, а на тържеството участвали редица звездни сътрудници на гордия баща, измежду които Христо Гърбов и брачната половинка му Иглика Трифонова, София Бобчева, Деси Бакърджиева, Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото и други

Разбира се е имало доста родственици и другари на абитуриентката.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР