Другият вариант за лице на предстоящия сезон на Големият брат

...
Другият вариант за лице на предстоящия сезон на Големият брат
Коментари Харесай

„Биг Брадър“ ще поднесе огромна изненада на зрителите

Другият вид за лице на идния сезон на Големият брат е бил Ненчо Балабанов, само че за задачата е трябвало да напусне „ Сделка или не “. Актьорът обаче отказал, защото се чувствал добре в играта с кутиите и не виждал смисъл да я заменя с риалити, което е доста по-кратък план, а и има живи включвания, продължаващи до късно вечер. Предвид това, че Ненчо е с малко дете, сходен режим по никакъв начин не би го удовлетворил.

 

В последна сметка Ванков за следващ път заложил на Башар, само че срещнал усложнение в избора му на партньорка. В последна сметка след извършен кастинг е била определена шестващата по международните всемирски събития Александра Богданска. Само допреди няколко месеца тя се гласеше да изгрее в предаване в ефира на bTV, само че всички опити да я стартират там получиха мощен отпор от зрителско отрицание.

 

За сметка на това чаровната инфлуенсърка се показала чудесно на кастинга за екранна половинка на Рахал – стиковали се идеално пред камерата, а и си отиват като двойка. Ако не друго, ливанецът  задоволително висок, с цел да може да седи до възкачената върху обувки на ток Богданска, без да наподобява като джудже.

 

Двамата са победили на кастинга журналиста Мариян Станков – Мон Дьо и дамата на Александър Сано – Нели Атанасова. Те са били другите кандидат-водещи, които Ванков тествал за новия сезон на риалитито. В последна сметка обаче ги отхвърлил. Не е ясно по какъв начин това ще се отрази на дружбата сред Рахал и Сано, които вземат участие и в общо зрелище – „ Отблизо “.

 

Припомняме, че тази година Александър Сано ще е водещ на конкурентното предаване, което започва в ефира на bTV – „ Островът на 100-те гривни “ и няма по какъв начин това да не бъде взето под внимание при определянето на бъдещите лица на Нова тв.

 

Тази есен съквартирантите в Биг Брадър няма да са обичайните звезди, известни на тв аудиторията. Продуцентът е заложил на елементарни хора и редица инфлуенсъри, изявяващи се в интернет пространството. Освен това никой от участващите няма да прибере и лев хонорар от риалитито. Единственото, за което ще се борят ще е чест и популярност и вероятно огромната премия на шоуто, която към момента не е оповестена.

 

През последните 5 сезона тя бе алегорична – плакет, само че съквартирантите са били с възнаграждения. Мълвата носи, че Краси Ванков се е класирал да прави идния сезон по Нова тв, ангажирайки се да сведе разноските до най-малко. Той прави и сериали съвсем без пари, прибягвайки до услугите на едва известни артисти и единствено една, в краен случай две звезди.

За Брадъра това са Рахал и Богданска.

През годините най-голямата премия в риалитито е била 300 бона, която е дадена на Георги Алурков в четвъртия сезон.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР