Иван Лечев също изглежда непоклатим в шоуто, при това от

...
Иван Лечев също изглежда непоклатим в шоуто, при това от
Коментари Харесай

Мария Илиева за втора поредна година прецаква представител на лекия жанр в „Гласът“

Иван Лечев също наподобява непреклонен в шоуто, освен това от много време. Участието му ще е в осми следващ сезон. Доскоро въпросът бе коя ще е втората дама в журито. Предвид обстоятелството, че в 9 от излъчените досега 10 сезона в шоуто постоянно е имало представител на попфолк гилдията, в този момент за това място се спрягаше името на Ивана, която бе наставник в първия сезон на предаването преди 13 години. Миналата година на финала на кастингите се яви като специфична изненада на менторите и публиката, а тази година отбелязва 25 години на професионална сцена.

 

Обикновено тези мотиви при звезди от нейния диаметър са съпроводени от запаметяващи се събития като турнета, концерти или пък засилено медийно наличие. Освен това Ивана е една от дребното в историята на предаването, от чийто тим излезе същинска звезда – колежката й Роксана. Въпреки това обаче в предаването за втори сезон влиза Мария Илиева, елиминирайки фолка като род в него.

 

Миналата година тя се появи на инат на всички досегашни правила в шоуто. Според осведомени, тя е изместила в последния миг сигурната за мястото Анелия. Фолк звездата към този момент била завършила договарянията с малкия екран и й оставало единствено да подпише документите, когато й съобщили, че предлагането се отдръпва. Така и не излиза наяве по какъв начин Илиева е съумяла да се намърда в предаването, променяйки параметрите му като отстрани от журито наложителния представител на лекия род. Факт е обаче, че около присъединяване й и мощната безвъзмездна реклама, Мария Илиева съумя да направи много мощно национално турне, след което и концерт в зала 1 на НДК. Сега всичко се повтаря – тя още веднъж е оповестила турне с огромен концерт в същата зала. Така и не излиза наяве обаче по какъв начин е съумяла да убеди медията за втори следващ път, че няма потребност от попфолк звезда измежду менторите.

 

До този миг с изключение на от Ивана, лекият род в предаването е бил представляван от Деси Слава, Преслава, Камелия и Галена, която докара до победа националната певица Петя Панева, трансформирала се в единствената победителка в историята на „ Гласът “ у нас, останала известна даже и след финала на музикалното шоу, в случай че изключим Жаклин Таракчи, която от дълго време разчита на мощна поддръжка от малкия екран.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР