Полицаите ги спипали в слънчогледова ниваТримата бегълци, които тази нощ

...
Полицаите ги спипали в слънчогледова ниваТримата бегълци, които тази нощ
Коментари Харесай

Хванаха малките бегълци от врачанския затвор

Полицаите ги спипали в слънчогледова равнища
Тримата бегълци, които тази нощ се измъкнаха от поправителния дом край врачанския затвор, са били арестувани. Това удостовери източник от мястото за отнемане от независимост, съобщи Конкурент.бг. Според онлайн изданието малолетните бандити  са били хванати в слънчогледова равнища край Бяла Слатина.

Преди да бъдат закопчани обаче тримата невръстни нарушители си устроили същинска гонка с преследвачите. Те откраднали такси от Враца, само че претърпели злополука на изострен завой край село Баница и изоставили колата в крайпътната канавка.

Случайни минувачи се обадили на полицията и след последвалата хайка, тримата бегълци били задържани.

Вероятно няколкото часа на независимост ще им костват нарастване с година или повече на присъдите.

Тримата младежи са избягали тази нощ от поправителния дом за малолетни, който е част от врачанския затвор и е от открит вид. Отсъствието на двама 18-годишни и един 17-годишен наказан било открито на утринната инспекция в 7 часа.

Веднага е оповестена паника и е мобилизиран целият разполагаем състав на пандиза. Тримата бегълци се качили на покрива на помещението и прескочили триметровата ограда и се спуснали по висок бор, който е директно до телените загради.

Бегълците не са локални, а от други елементи на България. Шеф на защитата по това време бил командирът на поделение Красимир Кунчев, който носи цялостната отговорност за бягството.

На този стадий се открива по какъв начин младежите са обезвредили охранителната система и макар построеното видеонаблюдение, никой от надзирателите не е видял протичащото се през нощта.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР