Тежка катастрофа край София: Има размазана кола на Чепинско шосе!

...
Тежка катастрофа край София: Има размазана кола на Чепинско шосе!
Коментари Харесай

Тежка катастрофа край София: Има размазана кола на Чепинско шосе!

Тежка злополука край София: Има размазана кола на Чепинско шосе!

Малко преди среднощ на столичното „ Чепинско шосе “ в североизточните покрайнини на София се е случил отблъскващ пътен случай. Това става видно от оповестена във Facebook групата „ Катастрофи в София “ фотография.

Произшествието е зародило на разклона за софийското село Негован.

Тежка злополука край София: Има размазана кола на Чепинско шосе! 26.05.24 09:17 Предизвикват ли рак микровълновите фурни? Истината е смайваща! 26.05.24 08:59 Соня Колтуклиева гръмовно: „ Бойко Борисов и Делян Пеевски демонстрираха, че без тях страната не действа “ 26.05.24 08:36 Глобалният пандемичен контракт на СЗО се проваля? 26.05.24 08:13 Шофьори пропищяха: Нова брадва с техническите прегледи! 26.05.24 07:49

От обявата се вижда грубо смляна до неразбираемост кола без порти. Все още не е ясна точната причина за случая, както и какъв брой автомобила са взели участие в него. Единственото, което се знае, е че произшествието е станало преди среднощ.

Потребителите в мрежата изричат догатки, че причина за злополуката е, че водачът не е спрял на знак „ Стоп “. На мястото са пристигнали екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. По непотвърдена информация, по безусловно знамение кошмарът се е разминал без жертви. Макар фотографията да подухва за друго. Часове наред придвижването в сектора е било блокирано и затруднено.

Източник: Блиц

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР