Сунак бе категоричен, че във Великобритания има поколения млади хора,

...
Сунак бе категоричен, че във Великобритания има поколения млади хора,
Коментари Харесай

Сунак: 18-годишните ще избират между задължителна служба или обще...

Сунак бе безапелационен, че във Англия има " генерации младежи, които не са имали опциите, които заслужават ", акцентирайки, че тази радикална мярка ще помогне за сливане на обществото в един " все по-несигурен свят ".

 

В бъдеще 18-годишните британци ще могат да избират сред наложителна постоянна работа във въоръжените сили за интервал от 12 месеца или да работят по един уикенд месечно в продължение на една година като доброволци в областта на публичната активност в своите общности, разясняват торите.

В явен блян да завоюват гласовете на по-възрастните гласоподаватели английските консерватори настояват, че това може да включва подкрепяне на локалните служби на пожарната, полицията и националната здравна работа, както и на благотворителни организации, занимаващи се с грижи за самотните възрастни и изолирани хора.

 

Сунак се пробва да очертае самобитна разграничителна линия сред консерваторите и лейбъристите във връзка с световната сигурност, откакто даде обещание до 2030 година да усили разноските за защита до 2,5 % от брутния вътрешен артикул на Англия, прецизира ДПА.

Британският министър-председател ускори през вчерашния ден офанзивата си, като съобщи, че гласоподавателите ще бъдат изложени на " риск ", в случай че Киър Стармър (лидерът на Лейбъристката партия - бел. ред.) пристигна на " Даунинг стрийт " 10, тъй като враговете на Англия ще виждат, че той " няма проект за деяние ".

 

Тийнейджърите, които изберат да се запишат за работа във въоръжените сили, ще " учат и вземат участие в интервенции по логистика, киберсигурност, доставяне или цивилен интервенции ", допълват торите.

 

Консерваторите означиха, че ще основат кралска комисия, която ще притегли специалисти от военните среди и гражданското общество, с цел да създаде това, което те дефинираха като " смела " стратегия за наложителна национална работа.

Британските тори оповестиха, че ще работят за това първият пилотен план да бъде отворен за кандидатстване през септември 2025 година, след което ще се стремят да вкарат нов " Закон за националната работа ", с цел да създадат ограниченията наложителни до края на идващия парламент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР