Клетъчните технологии са бъдещето в естетичната медицина. Това заяви в

...
Клетъчните технологии са бъдещето в естетичната медицина. Това заяви в
Коментари Харесай

Дерматолог: Стареенето започва след 25-годишна възраст, тогава трябва да започне и грижата за кожата

Клетъчните технологии са бъдещето в естетичната медицина. Това съобщи в студиото на „ Добро утро, Европа “ кожният лекар доктор Мария Тончева. Стареенето стартира сред 20-25 години, тогава би трябвало да стартира и грижата за кожата, уточни специалистът.

„ Стареенето стартира сред 20 и 25 години, когато понижава индустриално растежен хормон, който се отразява на цялата регенеративна дарба на организма “, означи доктор Тончева.
Колкото по-рано започнете да се грижите за кожата си, толкоз по-добре е. Ако човек се грижи добре за кожата си на 30-годишна възраст, то на 50 години ще наподобява в действителност доста добре.
доктор Мария Тончева, кожен лекар

„ Превенцията е нещото, което предотвратява появяването на дълбоки бръчки, които изискват несъмнено и по-съществени намеси. Превенция с регенеративни способи е нещото, което аз предлагам да бъде стартирано сред 25 и 35 години “, акцентира доктор Тончева.

„ Клетъчните технологии навлизат стимулацията на стволовите кафези, освен в кожата, само че и в всички органи. Така че това е бъдещето и то към този момент е и в България “, изясни още тя.

 

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР