Американската рапърка Ники Минаж снощи заяви, че полицията в Нидерландия

...
Американската рапърка Ники Минаж снощи заяви, че полицията в Нидерландия
Коментари Харесай

Арестуваха рапърката Ники Минаж на летището в Амстердам

Американската рапърка Ники Минаж нощес съобщи, че полицията в Нидерландия разкрила марихуана в багажа ѝ, до момента в който тя се е подготвяла да напусне страната за идващия си концерт.

Минаж написа в обществената мрежа Екс, че била спряна на летището в Амстердам, когато се канела да се качи на аероплан за концерт в Манчестър. Полицаите ѝ споделили, че са разкрили марихуана в куфарите ѝ и че субстанцията ще би трябвало да бъде претеглена.

Концертът на рапърката беше отсрочен и компанията уредник " Лайв Нейшън " съобщи, че събитието ще бъде пренасрочено и билетите ще бъдат почетени.

" Въпреки напъните на Ники да изследва всички вероятни пътища за реализиране на днешното шоу, събитията от през днешния ден направиха това невероятно. Дълбоко сме разочаровани от породеното стеснение ", се споделя в изказването на промоутъра.

— Nicki Minaj (@NICKIMINAJ)

Канабисът е незаконен в Нидерландия, само че използването му за забавление се толерира.

Роберт ван Капел, представител на нидерландската военна полиция, съобщи, че 41-годишна американка е била задържана за експорт на " меки опиати ". Той не разпознава дамата и не посочи типа на въпросните опиати.

41-годишната Минаж написа още в Екс, че съгласно нея полицията просто е желала да я накара да закъснее за концерта си в Манчестър.

" Казах ви, че е с цел да се опитат да ме накарат да закъснея, с цел да могат да напишат отрицателни истории. Ревността е болест. Останалото го знаете ", съобщи рапърката.

Междувременно в своя обновена информация нидерландската полиция сподели, че е освободила " обвинената и тя към този момент може да продължи напред ". Силите на реда прибавиха, че певицата ще би трябвало да заплати санкция, размерът на която ще бъде избран от прокуратурата.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР