Случи се нещо много рядко срещано в история на българския

...
Случи се нещо много рядко срещано в история на българския
Коментари Харесай

Българска група оглави гръцка класация

Случи се нещо доста рядко срещано в история на българския рок. Песен на български реализатори стана №1 в прилежаща Гърция. Става дума за “Shine for You ” на “Intelligent Music project “, която се изкачи до първо место в влиятелната ранглиста на гръцкото “Рок радио 104.7 ”, което звучи в Солун и района и е доста тачено от почитателите там.

Песента е изпята от Славин Славчев, който действително размени Рони Ромеро зад микрофона на бандата в нейните живи осъществявания. Автори са самият Славин Славчев на текста, а музиката е на китариста на бандата Бисер Иванов. Чуйте я тук в нейната версия на българския “Блестя за теб ”. Можем да я определим като “много качествена рок музика основана в България от българи и то с дата 2024 година ”! Звучи мега съвременно!

“Intelligent ” изпревариха в този Топ 10 имена като “Бон Джоуви ”, “Травис ”, Лени Кравиц, “ЕфЕм ” и “Касейбиън ”. Гръцките почитатели гласоподават постоянно в тази ранглиста, а водещият Сотирис “Джоджо ” Вакарос я прави с доста обич. И преди година българските рокаджии се предсттавиха доста добре в тази ранглиста.

Парчето е част от излезлия на 15 май чисто нов осми албум “Miracles Beyond ” на групата. Там съществена роля в пеенето с изключение на Славин имат и митове като Джоузеф Уилямс от “Тото ”, Джон Пейн от “Ейша ”, Карл Сентанс от “Назарет ”, Ричи Гризман и още доста други.

Бандата показа новите си произведения на 15 май във Варна в влиятелния клуб “The Brick Port ”. Основен мотор на хрумвания и музика продължава да е лекар Милен Врабевски. Групата се движи от мощта на барабаните на Стунджи и баса на Митко Сираков, виртуозната китара на Бисо, вокалите на Славин и беквокалите на Боби Косатката и Краси Иванова, на пианото е Сами Ефтимов. Иво Стефанов също върти огромна част от нещата, само че като музикален продуцент.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР