Дива растителност покрива пътните знаци. Дупки са се отворили след

...
Дива растителност покрива пътните знаци. Дупки са се отворили след
Коментари Харесай

Дупки и скрити в растителност пътни знаци – улиците в София след бурята

Дива растителност покрива пътните знаци. Дупки са се отворили след бурята пред дни в София през миналата седмица, а това са предпоставки за пътни произшествия. Нова телевизия направи инспекция в столичния кв. „ Дружба “, където следите припомнят за себе си.

Спирка на градския превоз е сложена на зелена поляна, без заслон и в калта. „ Чакащите на тази спирка са необлагодетелствани, тъй като са на рисково място, а в случай че има дъжд би трябвало да чакат в калта, а няма и къде да се скрият “, споделя специалистът по пътна сигурност Диана Русинова.

Пътят е посипан с дълбоки дупки, които пълнейки се с вода могат да основат сериозен проблем за водачите, защото не се знае какъв брой са дълбоки.   

По улиците към момента има пясък, който е от дъжда. Той би трябвало да бъде изчистен, тъй като това прави пътя извънредно хлъзгав. Особено, в случай че стартира да валиотново.

Диана Русинова прави коментар и на изрязана и подготвена за асфалтиране огромна дупка, чиято основа обаче е павирана.

„ Това са едни пари, които ние ще похарчим като данъкоплатци и все едно сме ги хвърлили в тоалетната. Павето се оставя върху пясъчна основа, неговата концепция е на да стои устойчиво, когато сложите асфалта, асфалта изисква здрава основа ето зареди това, това тук не е здрава основа, само че когато отбивате номера с непознати пари някак си не ми се коства разумно. Това не коства 10 лв., с цел да го поправиш ”, изясни Русинова. Отново в „ Дружба “ се намират и три знака в едно, които са скрити в сериозна зеленина.

И равносметката на специалиста - „ Моята равносметка е, че не се удивлявам от това, че имаме толкоз доста пътно транспортни катастрофи, не се удивлявам, и че имаме толкоз доста проблеми в столицата, в случай, че вижте в каква среда се намираме. Това е скандално ”, изяснява Русинова.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР