Тя участва в подкаста NAYcast, а до нея на дивана,

...
Тя участва в подкаста NAYcast, а до нея на дивана,
Коментари Харесай

Анелия: Мъжът до мен трябва да ми помага финансово

Тя взе участие в подкаста NAYcast, а до нея на дивана, за морална поддръжка бе и психоложката й. Тя е нейната най-силна опора в сложни моменти, в това число и при изненадващата разлъка с богаташа Любо Захаринов. „ Преди две години и половина интервалът ми беше доста тежък. Трябваше да взимам доста решения “, изяснява изпълнителка, като хвали психоложката си, че й е помогнала да направи верния избор. Тя приказва за интервал, в който с някогашната си половинка – Любо започнаха своята огромна обич, която започва толкоз бързо, колкото и завърши.

Двамата поддържаха връзка от 2021 година на приливи и отливи, като даже се разделиха поради невярност на богаташа, който е разведен с две деца. Изневяра е и същинската причина за разлъката с фолкаджийката, колкото и тя да се пробва да го изкара мамино синче, което не печели задоволително. Захаринов обаче има съществени приходи и е издирван от всички родни златотърсачки, напомня Hotnews.bg.
Реклама
„ Бащата на детето ми ме правеше принцеса. Той ми даваше всичко, аз бях дребна и харесвах материалните неща, а той тъкмо това ми даваше ", споделя Анелия за Коко Динев. Раздялата им била другите морални полезности. Бащата на единствената наследница на певицата Ивон има още две деца от някогашната си Емилия, а през 2019 година стана татко за четвърти път. „ Мъжете в живота ми са ми казвали, че съм скучна. За това, че не пия, не пуша, лягам си рано ", намерено разкри изпълнителката.

Анелия ни крие, че мъжа до нея би трябвало да й оказва помощ финансово и да й дава, това което заслужава.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР