Репортерът сам сподели тъжната новина, че обичаният журналист, който загина

...
Репортерът сам сподели тъжната новина, че обичаният журналист, който загина
Коментари Харесай

Забравиха Милен Цветков

Репортерът самичък показа тъжната вест, че обичаният публицист, който почина при злополука на 20 април 2020 година явно е пропуснат. " Днес е Задушница! Никога не съм пропущал да почета паметта на умрелите мои близки. Татко е заровен на гробищата в Бояна. Недалеч от него е заровен и Милен Цветков. Затова постоянно отивам да запаля свещ и на Милен.Днес, на Задушница, никой не беше отишъл да го уважи. Отдавна изсъхнали цветя стояха в мраморната ваза! Самотен бе гробът на Милен, а добре помня какъв брой негови другари се изказваха за близостта им. И ми стана някак тъжно!

Запалих свещ! Помълчах! Спомних си по какъв начин Милен ми звъня и аз не му подвигнах, защото добре знаех за какво ме търси. Искаше да ме предложения в неговото предаване да разясня скандал, обвързван с мен, а аз изобщо не желаех да приказвам. Грешен съм пред него!Имахме почитание един към различен, без да сме били в една и съща другарска компания в никакъв случай. Аз не съм не запомнил Милен! Дано и приятелите му не са го не запомнили! Миленски, тази свещ на Задушница е за теб от мен! Защото ти си човек, който би трябвало да помним! Дори и гробът ти през днешния ден да е уединен... "
Реклама
Родителите на журналиста от дълго време са покойници, като Милен губи майка си прекомерно рано. Hotnews.bg напомня, че огромната щерка на Цветков от години живее в чужбина, където е и първата му жена. Синът му и неговата майка обаче са в София.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР