Съпругата на затворения мексикански наркобарон Хоакин Ел Чапо“ Гузман направи

...
Съпругата на затворения мексикански наркобарон Хоакин Ел Чапо“ Гузман направи
Коментари Харесай

Съпругата на Ел Чапос пожелава на скандалния наркобарон Честит ден на бащата след освобождаването от затвора

Съпругата на затворения мексикански наркобарон Хоакин „ Ел Чапо “ Гузман направи рядка обява в обществените медии, когато пожела на брачна половинка си „ Честит Ден на бащата “, откакто беше освободена от пандиза в Съединени американски щати.

34-годишната Ема Коронел се призна за отговорна по обвинявания за трафик на опиати и беше наказана на три години затвор през ноември 2021 година, макар че по-късно присъдата беше понижена.

Съпругът й обаче към момента излежава доживотна присъда в затвор със свръхтежки условия в Колорадо, когато тя се възползва от опцията да му пожелае цветущ Ден на бащата и също по този начин показа фотография на една от дъщерите на двойката.

Нейният акаунт в Instagram emmacoronel9oficial съумя да събере съвсем 70 000 почитатели, макар че е разгласила единствено шест известия.

Ема имаше дъщери близначки с девойки, родени през август 2011 година в Ланкастър, Калифорния. Затвореният наркобарон изпрати ръкописно писмо, в което моли жена му и двете им дъщери да получат позволение да г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР