След пълна реконструкция на стойност 6.1 млн. лв., продължила повече

...
След пълна реконструкция на стойност 6.1 млн. лв., продължила повече
Коментари Харесай

След реконструкция за над 6 млн. лв. първият магазин на BILLA в Шумен отново отвори врати

След цялостна реорганизация на стойност 6.1 млн. лева, траяла повече от 4 месеца, първият магазин на BILLA България в гр. Шумен още веднъж отвори порти. Във връзка с откриването на филиала основният действен шеф на компанията Валтер Волф съобщи: „ Ние сме първата интернационална ритейл верига, която стъпи в града преди повече от 20 години, и се ангажирахме да предлагаме на хората освен богат подбор, само че и най-модерните решения в търговията на дребно, които могат да бъдат открити във Виена и Берлин, а към този момент и в Шумен. Именно с цел да превърнем магазина в един от най-модерните в България, ние инвестирахме доста време и средства и сме горди с резултата “.

Напълно обновеният филиал предлага богат подбор от над 15 000 продукта, измежду които са и все по-харесваните артикули от личните марки на BILLA – Clever, BILLA, BILLA Premium, JA!, ZooRoyal, Grill Party и доста други. В магазина са конфигурирани и последно потомство каси на самообслужване, с които извършването на покупки е доста по-бързо. Въведени са и новаторски решения, които все още могат да бъдат открити само в BILLA. Сред тях са лична транжорна, в която се приготвят месни заготовки и пресни артикули като кайма, шишчета, разнообразни типове наденици, кюфтета и кебапчета, подготвени за грила. Друга иновация са напълно цифровите етикети по регалите, които отразяват в действително време промоционални оферти и отстъпки. Освен това, изцяло е освежен и секторът за свежи плодове и зеленчуци. Голяма част от тях са създадени в BILLA Градини от български производители при непоколебим надзор на индустриалния развой.

Валтер Волф добавя: „ Сериозните ни вложения в реконструкцията на филиала са явен знак за дълготрайния ангажимент на BILLA България към община Шумен. За последните две години ние сме вложили 10.5 милиона лв. в района и сме шеф на близо 90 души. “ Непрекият резултат от наличието на компанията в града е още по-голям. С работата на BILLA са свързани локални строителни компании, компании за защита, поддръжка и разчистване и доста други.

 Дебатът сред Джо Байдън и Доналд Тръмп: Кой завоюва? (ВИДЕО) Светът 5 мин. Дебатът сред Джо Байдън и Доналд Тръмп: Кой завоюва? (ВИДЕО)  Mr. Bricolage: Направете дома си по-умен с интелигентни решения Advertorial 3 мин. Mr. Bricolage: Направете дома си по-умен с интелигентни решения  Проф. Рачев: Петък евентуално ще бъде най-студеният ден през юни Тази сутрин 3 мин. Проф. Рачев: Петък евентуално ще бъде най-студеният ден през юни  Калин Стоянов: Има заплаха за придвижването на хората по централните булеварди на София Тази сутрин 4 мин. Калин Стоянов: Има заплаха за придвижването на хората по централните булеварди на София  Васил Терзиев: Ако бъдем наказани да платим санкциите на Столична дирекция на вътрешните работи, ще ги платя персонално Тази сутрин 6 мин. Васил Терзиев: Ако бъдем наказани да платим санкциите на Столична дирекция на вътрешните работи, ще ги платя персонално  Лена Бориславова: КПКОНПИ се управлява от политически подвластни лица България 2 мин. Лена Бориславова: КПКОНПИ се управлява от политически подвластни лица  Сигнал на живеещите в „ Люлин “: Колко пъти може да бъде ремонтиран един тротоар? Тази сутрин 2 мин. Сигнал на живеещите в „ Люлин “: Колко пъти може да бъде ремонтиран един тротоар?  Дебатът сред Джо Байдън и Доналд Тръмп: Кой завоюва? (ВИДЕО) Светът 5 мин. Дебатът сред Джо Байдън и Доналд Тръмп: Кой завоюва? (ВИДЕО)  Mr. Bricolage: Направете дома си по-умен с интелигентни решения Advertorial 3 мин. Mr. Bricolage: Направете дома си по-умен с интелигентни решения  Проф. Рачев: Петък евентуално ще бъде най-студеният ден през юни Тази сутрин 3 мин. Проф. Рачев: Петък евентуално ще бъде най-студеният ден през юни  Калин Стоянов: Има заплаха за придвижването на хората по централните булеварди на София Тази сутрин 4 мин. Калин Стоянов: Има заплаха за придвижването на хората по централните булеварди на София  Васил Терзиев: Ако бъдем наказани да платим санкциите на Столична дирекция на вътрешните работи, ще ги платя персонално Тази сутрин 6 мин. Васил Терзиев: Ако бъдем наказани да платим санкциите на Столична дирекция на вътрешните работи, ще ги платя персонално  Лена Бориславова: КПКОНПИ се управлява от политически подвластни лица България 2 мин. Лена Бориславова: КПКОНПИ се управлява от политически подвластни лица  Сигнал на живеещите в „ Люлин “: Колко пъти може да бъде ремонтиран един тротоар? Тази сутрин 2 мин. Сигнал на живеещите в „ Люлин “: Колко пъти може да бъде ремонтиран един тротоар?

С откриването на нови обекти или реновацията на съществуващите, BILLA България се ангажира и да понижава непрестанно въздействието си върху околната среда. Затова в актуализирания магазин в Шумен са интегрирани решения за екологична резистентност като енергоефективни хладилни съоръжения, LED осветяване и система за надзор на потреблението на вода. Освен това, скоро върху покрива ще проработи и фотоволтаична централа с двойно по-голям потенциал от съществувалата досега.

По мотив откриването на филиала и като признателност за търпението на хората, в първата седмица след откриването, хората ще могат да се възползват от специфични промо оферти. Сред тях са „ Гранде Оферта “ с 25% отстъпка с BILLA Card за всички вносни сирена, лютеници, сосове, макаронени произведения, сокове и газирани безалкохолни питиета. На специфични цени ще бъдат и краставици от BILLA Градини, пилешко филе „ Българска плантация “, мини франзели със семена и други артикули.

Откриването на магазина в Шумен е значим стадий в проектите за агресия на BILLA България. Към момента компанията е с най-голямата филиална мрежа от 159 супермаркета в 50 града. През 2023 година BILLA откри 11 нови филиала и реновира 4 свои обекта, като за първи път навлезе в градовете Созопол, Чирпан, Троян, Силистра и село Граф Игнатиево. През 2024 година компанията възнамерява да влага над 73 млн. лева за рационализация на съществуващите търговски обекти и откриването на нови магазини, което ще докара до основаването на над 250 нови работни места в цялата страна.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР