Настоящето изисква да интегрираме бързо и умно дигиталните иновации във

...
Настоящето изисква да интегрираме бързо и умно дигиталните иновации във
Коментари Харесай

Съвременна услуга с Бяла Карта: Скок към виртуални кредитни карти

Настоящето изисква да интегрираме бързо и мъдро цифровите нововъведения във всяка област на живота. Винаги в крайник с упованията на модерния човек, при започване на юни Access Finance пусна на българския пазар напълно цифров развой на кандидатстване и приемане на кредитната карта Бяла Карта .

За по-малко от две седмици над 80 % от поръчките в уеб страницата за кредитна карта Бяла Карта минават през цифровия развой за кандидатстване. Това ясно илюстрира желанията на потребителите, които имат потребност бързи, интуитивни и модерни решения за финансиране.

Времето от кандидатстване през утвърждение до приемане на кредитната карта може да е до 5 минути. Процесът е напълно автоматизиран, подсъзнателен и дава опция за достъп до пари 24/7, без значение къде се намира потребителят.

 Проф. Марчев: Жегите са неприятни, само че са по-малко рискови от студовете Тази сутрин 3 мин. Проф. Марчев: Жегите са неприятни, само че са по-малко рискови от студовете  Как се трансформира уеб браншът през 2024 година Advertorial 6 мин. Как се трансформира уеб браншът през 2024 година  Мъжът, счупил челюстта на юноша на плаж, е служител на реда в изпитателен период България 3 мин. Мъжът, счупил челюстта на юноша на плаж, е служител на реда в изпитателен период  Възрастна жена получи сърдечен удар, до момента в който плува: Кога да вървим на плаж? Тази сутрин 4 мин. Възрастна жена получи сърдечен удар, до момента в който плува: Кога да вървим на плаж?  Гергана Илиева: Знаех, че ще работя в фамилната компания още когато бях на 5 годинки (ВИДЕО) Жените на България 6 мин. Гергана Илиева: Знаех, че ще работя в фамилната компания още когато бях на 5 годинки (ВИДЕО)  Задържаха пийнал прокурор зад кормилото България 1 мин. Задържаха пийнал прокурор зад кормилото  Калин Стоянов за умрелия в ареста в Ямбол: Нека изчакаме резултата от аутопсията България 2 мин. Калин Стоянов за умрелия в ареста в Ямбол: Нека изчакаме резултата от аутопсията  Проф. Марчев: Жегите са неприятни, само че са по-малко рискови от студовете Тази сутрин 3 мин. Проф. Марчев: Жегите са неприятни, само че са по-малко рискови от студовете  Как се трансформира уеб браншът през 2024 година Advertorial 6 мин. Как се трансформира уеб браншът през 2024 година  Мъжът, счупил челюстта на юноша на плаж, е служител на реда в изпитателен период България 3 мин. Мъжът, счупил челюстта на юноша на плаж, е служител на реда в изпитателен период  Възрастна жена получи сърдечен удар, до момента в който плува: Кога да вървим на плаж? Тази сутрин 4 мин. Възрастна жена получи сърдечен удар, до момента в който плува: Кога да вървим на плаж?  Гергана Илиева: Знаех, че ще работя в фамилната компания още когато бях на 5 годинки (ВИДЕО) Жените на България 6 мин. Гергана Илиева: Знаех, че ще работя в фамилната компания още когато бях на 5 годинки (ВИДЕО)  Задържаха пийнал прокурор зад кормилото България 1 мин. Задържаха пийнал прокурор зад кормилото  Калин Стоянов за умрелия в ареста в Ямбол: Нека изчакаме резултата от аутопсията България 2 мин. Калин Стоянов за умрелия в ареста в Ямбол: Нека изчакаме резултата от аутопсията

Бизнес решението, в което бяха вложени 6 месеца от времето на най-големите гении на компанията, демонстрира устойчивата ни поръчка да сме пионери и водачи в областта на кредитните карти. С цифровата промяна Access Finance продължава да прави потребителското кредитиране по-лесно, по-достъпно, по-ефективно. Точно каквито са потребностите на актуалния консуматор.

Пътят към цифровото - новият метод за придобиване на Бяла Карта

Access Finance се стреми да бъде една крачка пред пазара и да предугажда непрекъснато изменящите се потребности на клиентите. Вследствие на разбора и прогнозите ни деликатно бе създаден развой за кандидатстване и придобиване на кредитната карта, тъй че да бъде елементарен и безпроблемен. От първичното кандидатстване до активирането минават едвам няколко минути, а клиентите минават през всички стъпки елементарно и интуитивно.

Новото цифрово решение разрешава на потребителите да стартират и завършат своето кандидатстване за кредитна карта напълно онлайн. От попълване на персонална информация до електронно сключване на документи, процесът е планиран да бъде подсъзнателен и комфортен за потребителя, елиминирайки потребността от физически документи, куриерски услуги и визити на място.

Разширена KYC верификация и незабавно утвърждение

С цел по-голяма сигурност и улеснение, Бяла Карта употребява напълно цифров развой за верификация на клиента (KYC). Тази автоматизирана система бързо и дейно ревизира идентичността на потребителя посредством електронни средства, предоставяйки несъмнено и безпроблемно преживяване. 

Една от забележителните функционалности на новия развой е автоматизираната система за ръководство на кредитния риск и утвърждение на потребителя. 

Възможността за достъп и кандидатстване за Бяла Карта 24/7 - където и да се намира клиентът, разрешава на поръчките да бъдат  оценени в действително време, позволявайки на потребителите да получат незабавно утвърждение. Това значи завършек на чакането с дни. Кандидатстващите за Бяла Карта могат да получат утвърждение в границите на минути и то когато и да е на денонощието.

Незабавен достъп до заем

След утвърждение потребителите могат неотложно да стартират да употребяват своя кредитен предел посредством мобилното приложение на Бяла Карта. Това приложение предлага елементарен и комфортен метод за ръководство на преводите в действително време, следене на разноските и осъществяване на заплащания без старания. 

Приоритет са потребностите на клиентите

Разбира се, Access Finance се стреми да бъде покрай всички свои клиенти и заради тази причина стандартна пластмасова кредитна карта Бяла Карта ще се предлага наред с цифровата. Този метод към продукта подсигурява, че всеки, без значение от своята цифрова подготвеност, може да има достъп до финансовите артикули на Access Finance.

Бяла Карта се стреми да бъде съобразена с неповторимите потребности на всеки клиент.

Трансформацията на финансовите технологии

Access Finance цели да е пионер и водач във финансовия бранш посредством новаторски цифрови решения. Мисията ни е всеки българин да има достъп до кредитни артикули и да поддържаме потребителите сполучливо да извървят пътя от един финансов артикул или сегмент към различен.

Стартирането на напълно цифровия развой на кандидатстване, утвърждение и  асимилиране на кредитния предел е значителен стадий от тактиката на компанията за осъществяване точно на тази задача. Успешният старт на новия цифров метод демонстрира както готовността на пазара да одобри смели решения, по този начин и опциите на Access Finance да осъществя основни и реформаторски хрумвания задоволство на клиентите. С стартирането на новия развой на кандидатстване за Бяла Карта на българския пазар компанията отговаря  непосредствено на  предизвикателства  във финансовия бранш за навлизането на нова епоха в цифровото кредитиране. 

Амбициите на компанията не стопират тук. Access Finance интензивно работи по скорошното разширение на наличието си на нови пазари, в това число Съединени американски щати и Мексико.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР