Политологът със стаж в Напоителни системи“ Георги Харизанов влиза в

...
Политологът със стаж в Напоителни системи“ Георги Харизанов влиза в
Коментари Харесай

Първо в Narod.bg: Георги Харизанов влиза в партийния екип на Иван Гешев

Политологът със стаж в „ Напоителни системи “ Георги Харизанов влиза в екипа на Иван Гешев, зает със градежа на бъдещата партия на основния прокурор, разкри съвършен източник на Narod.bg от държавното обвиняване. Новината бе доказана и от публицист към ръководения от Харизанов Институт за дясна политика.

Засега е ясно, че в политическата групировка на Гешев, за която още веднъж първо Narod.bg заяви, Харизанов ще се занимава с медийната политика и пиар тактики.

По-рано през днешния ден от „ Евронюз “ публично потвърдиха наша вест от януари, че Харизанов напуща управата на медията, правоприемник на гербаджийската кабеларка тв „ Европа “.

„ Георги Харизанов поема по собствен, друг професионален път и към този момент няма да бъде част от екипа на Euronews България. Благодарим му за взаимната работа и му пожелаваме триумф в новите провокации “, оповестиха от медията в публично известие.

Малко по-късно известие някогашен началник на „ Напоителни системи “ със звучният прякор Жоро Тръбата написа пост на персоналната си страница във фейсбук:

To whom it may concern:

Заводската слепота е разбиране, описващо намаляващата успеваемост след шестата година на една и съща позиция. Е, минаха шест години и половина и е време за смяна.

След Георги Коритаров, светла му памет, е мъчно да се научи нещо ново за публицистиката, силата на човешкия разсъдък и жаждата за познание.

Реклама

След Добрин Иванов е мъчно да се научи нещо ново за обществената отговорност, родолюбието и вложението в задачи.

След Евронюз е мъчно да се научи нещо ново за медиите, обективността, независимостта и уважението към всички гледни точки.

А аз обичам да изучавам. Непрестанно. И има още доста какво да изучавам в още доста сфери.

С времето се натрупаха хрумвания и оферти, несъвместими с до неотдавна заеманата от мен позиция.

На 04.04.2023 помолих да бъде преустановен договорът ми за пълномощник на “ТВ ЕВРОПА ” АД.

Евронюз България е сбъдната фантазия и, ръководена от страхотните Marina и Надя, тази фантазия занапред ще свети и ще бъде образец за обществото и горделивост за екипа и вложителя.

Винаги ще оказвам помощ с каквото мога на страхотния екип. Има по какъв начин.

Колеги, вие сте невероятни. До един.

Свободата, Санчо…

Keep on searching!

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР