Едва преди броени дни Венелин Венков и Невена Цонева обявиха

...
Едва преди броени дни Венелин Венков и Невена Цонева обявиха
Коментари Харесай

Слави няма да му прости това: Венелин Венков направи разкрития, които сриват него и екипа му!

Едва преди броени дни Венелин Венков и Невена Цонева оповестиха решението си да сложат завършек на връзките си със Слави Трифонов. Те напуснаха Ку-ку бенд, с което вбесиха Дългия - знаем, че той ненавижда всяка смяна, изключително в работата си и още повече ненавижда хора да го напущат сами.

Е, след цели 30 години в бенда, Венков тегли чертата, слушайки жена си, тъй като това се оказа концепция на Цонева. Барабанистът освен ядоса Слави с оставката си, само че и си разреши да урони престижа на екипа му, който от дълго време не е това, което беше, само че всеки си траеше.

Венелин съпостави работата си в бенда през последните години със затвор, в който не е виждал нищо свястно и нищо не му харесвало. " Преди време правехме песни, творяхме, ходехме по концерти. Но това беше времето, в което и Слави беше част от нас. Той от дълго време напусна Ку-ку бенд и ние просто останахме едни експерти, които би трябвало да свирят професионално. От понеделник до петък, едно и също, без това, което обичахме. Е, омръзна ми. Не се усещах добре с това, не ми харесваше ", сподели Венков.

Надали му пука дали Слави ще му се ядоса, тъй като това е ясно - ще! Невена Цонева обаче от дълго време го е предиздвикала да разбере, че любовта й и синът им са по-важни и барабанистът показа, че е избрал да отделя повече време на тях.

" Славчо няма да може да ги гледа и на фотография дълго време, вярвайте! ", смеят се осведомени.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР