Добре изсушената и стилизирана коса е перфектната основа за всяка

...
Добре изсушената и стилизирана коса е перфектната основа за всяка
Коментари Харесай

Техномаркет прави абитуриентския бал още по-красив с примамливи предложения за зрелостниците

Добре изсушената и стилизирана коса е съвършената основа за всяка прическа, ето за какво комерсиалната верига предлага електрическата четка за коса на PHILIPS BHA735/00, която е с мощ 1000W, 3 настройки на топлота, 2 конфигурация на скоростта и три четки от натурален косъм единствено за 159 лв.

За гладка като коприна грива, Техномаркет има – пресата за коса REMINGTON S3500 единствено за 59,99 лева Тя е снабдена с керамична покритие за 4 пъти по-малко увреждане, бързо загряване, колелце за 30 разнообразни настройки, плаващи дълги плочи и автоматизирано изключване.

 

Младите господа също нямат мотив да се усещат подценени, т.к комерсиалната верига е приготвила много принадлежности за подръжка на мъжката визия. Машинката за подкастряне PHILIPS HC5630/15

може да работи час и половина без кабел, има 28 регулируеми дължини от 0,5 до 28 мм., ножчета от неръждаема стомана, литиево-йонна батерия и коства единствено 88,9 лева

 

Мултифункционалният тример 6 в 1 на PHILIPS MG3710/15 разполага с 6 инструмента, изплакващи се плъгини, калъф за предпазване, четка за разчистване и цели 60 минути работа без кабел след 16 часа зареждане на съвършената цена от 54 лева

За вас, зрелостници!

Сподели:

Още от Любопитни

 Разбитата Йоана унищожи Алек с тези думи, само че на следващия ден той отвръща с ШОКИРАЩ ОБРАТ НА ФИНАЛА!

Разбитата Йоана унищожи Алек с тези думи, само че на следващия ден той отвръща с ШОКИРАЩ ОБРАТ НА ФИНАЛА!

16 май 0:22 0 4662  Мери Датска проговори за коронацията, двореца, аферата на Фредерик и разкри: В някои дни се усещам съкрушена! (Още признания)

Мери Датска проговори за коронацията, двореца, аферата на Фредерик и разкри: В някои дни се усещам съкрушена! (Още признания)

15 май 20:12 1 1239  Обрат! Поддръжниците на Байдън наливат милиони в Тръмп (А повода ще ви смае)

Обрат! Поддръжниците на Байдън наливат милиони в Тръмп (А повода ще ви смае)

15 май 20:10 1 1274  ВЗРИВ: Нервна рецесия в

ВЗРИВ: Нервна рецесия в " Ергенът " довечера, Алек Младенов е в потрес от видяното!

15 май 18:23 1 4382  Слави няма да му елементарни това: Венелин Венков направи разкрития, които срутват него и екипа му!
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР