Е, не остана вече... Чакането на зрителите се изчака, но

...
Е, не остана вече... Чакането на зрителите се изчака, но
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Нервна криза в "Ергенът" тази вечер, Алек Младенов е в шок от видяното!

Е, не остана към този момент... Чакането на феновете се " изчака ", само че ето, че през днешния ден и на следващия ден ще се насладим на огромната развръзка в " Ергенът ". Алек Младенов най-сетне ще избере една от 25-те участнички, които го налазиха преди месеци в имението и ще си тръгне с нея. Ако си тръгне, де... тъй като се носеше и слух, че няма да избере никоя. На нас обаче това ни се коства малко евентуално.

Днес Младенов ще види напън, запознавайки се с околните на трите останали девойки - Магдалена Томова, Надежда Вишева и Йоана. По-голям напън обаче ще бъде последната му гала на розата, на която изгонената на крачка от финала мома ще изпадне в нервна рецесия. Пред него.

Разбира се, това ще бъде Йоана, която няма да е на себе си от обидата и огорчението, че Алек е предпочел по-възрастните от нея и изключително Маги Томова. Източници от кухнята описаха, че Йо избухнала в съвсем нервен плач и награбила Младенов зад кадър, с цел да му плаче и подрежда.

Той останал в ступор и не знаел по какъв начин да реагира, по тази причина се наложило и намесата на хора от екипа, с цел да я успокоят. Дали ще бъдат излъчени тези фрагменти обаче, още не е ясно, надяваме се да покажат най-малко част от тях.

Колкото до на следващия ден, синеочкото явно се е " наточил " на хитрата и видимо богатства Надежда Вишева, която обаче ще му изпие мозъка като излязат, разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР