Подписваме 9 договора с МакедонияРодният град на македонския премиер Зоран

...
Подписваме 9 договора с МакедонияРодният град на македонския премиер Зоран
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в четвъртък, 23 ноември 2017

Подписваме
9 контракта с Македония


 04-1

Родният град на македонския министър председател Зоран Заев Струмица бе определен за хазаин на първото взаимно съвещание на държавните управления на България и Македония. Рано сутринта през днешния ден Борисов и Заев ще беседват на четири очи, а по-късно ще стартира пленарно съвещание. Очаква се да бъдат подписани девет документа за двустранно съдействие в региона на външната политика, вложенията, енергетиката, защитата, туризма, телекомуникациите, инфраструктурата и реакцията при бедствия.

Пак скандал с Натура 2000
Висш еврочиновник на механа
с „ босовете ” на зелената мафия


 05-1-osnovna

Началникът на отдел „ Защита на природата ” към Главна дирекция „ Околна среда ” на Европейската комисия Никола Нотаро посочил явната си връзка с организациите от обединението „ За да остане природа в България ”. Това станало на среща във вторник в София, на която имало представители от разнообразни неправителствени и браншови организации, описаха пред „ Труд ” участници в полемиката.

Футболната звезда сезира прокуратурата за аферата
Мартин Петров жилнат
с 3,8 млн. лева в „ УниКредит Булбанк ”


 Мартин Петров

Футболната звезда Мартин Петров е сезирал Софийска градска прокуратура за източени без негово познание 3,8 милиона лв. от банковите му сметки в „ УниКредит Булбанк ” АД. Писмото е заведено тази година на паметната дата 17 ноември, напомняща ни за паметната победа над Франция (2:1) на „ Парк Де Пренс ”.
„ Да, за жалост тази спекулация е реалност – сподели Мартин Петров за „ Труд ”. – Не мога да допускам, че сходно хищничество може да се случи и то в страна от Европейския съюз.

205 рискови язовира, нито един санкциониран служител

 03-1

Незабавно да се договорят ограничения за обезопасяване на язовир „ Бели Искър ”. Това подреди през вчерашния ден министър председателят Бойко Борисов на трима от министрите си и на кмета на София. Борисов добави, че е получил сигнал от основния прокурор Сотир Цацаров за положението на водоема и неясноти кой би трябвало да го стопанисва.
Всеки втори язовир в страната не е изцяло безупречен, показаха през вчерашния ден от Върховната административна прокуратура (ВАП) и показаха обстоен отчет. Проверени са общо 4390 язовира, и над 2000 от тях са в неизправно положение или не дават отговор изцяло на условията.

Изчакайте какво ще стане с биткойна, когато се научи да тича

 13-01

Интервю с топфинансиста Бисер Манолов

Заплашват ни близо 600 тона касетъчни муниции

 10-1

Правителството наваксва забавянето на тяхното заличаване. Проблемно е и съхраняването на ракетните горива – коментар на Спирдон Спирдонов

Заплашва ли СЕТА българския бизнес

 11-1-kuti

Как работодатели и академични преподаватели орязаха мнение във връзка Споразумението за свободна търговия сред Европейски Съюз и Канада – разбор на Ваня Григорова

Калин Калпакчиев – арбитър или координатор на европейски план за 6 млн. лева

 41-kk_sn2-copy

Магистратът не може да заема друга служба, да прави активност или упражнява специалност отвън плануваните в Закон за съдебната власт – член 9.3 от Кодекса за етично държание на българските магистрати
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР