Председателят на Камарата на представителите на САЩ Майк Джонсън заяви,

...
Председателят на Камарата на представителите на САЩ Майк Джонсън заяви,
Коментари Харесай

Нетаняху ще направи обръщение пред съвместна сесия на Конгреса на САЩ

Председателят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Майк Джонсън съобщи, че министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и скоро ще направи послание на взаимно съвещание на Конгреса на фона на засилващото се напрежение в връзките с президента Джо Байдън по отношение на дейностите на израелския водач във войната в линията Газа, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция. 

Говорейки на годишния банкет в израелското посолство във Вашингтон във връзка Деня на независимостта на страната Джонсън, който е републиканец номер едно в Конгреса на Съединени американски щати и неприкрит критик на политиката на президента демократ Байдън във връзка с Израел, означи, че едно такова послание ще бъде " мощна демонстрация на поддръжка за израелското държавно управление в най-нужния за него миг ".

Подобна тирада сигурно ще разгневи още повече някои прогресивно настроени демократи, които стават все по-критични към военната политика на Израел в линията Газа и поддръжката на Байдън за нея, отбелязва Ройтерс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР