Подобреният достъп до точки за зареждане на електрически превозни средства

...
Подобреният достъп до точки за зареждане на електрически превозни средства
Коментари Харесай

Зарядни устройства за електромобили на всеки 60 км по главните пътища съгласно новия план

Подобреният достъп до точки за зареждане на електрически транспортни средства (EV) е измежду новите ограничения, оповестени от министъра на превоза Иймън Райън за поощряване на интереса към електрическите коли.

Планът има за цел зарядни за електрически автомобили на всеки 60 км по магистралната мрежа. Г-н Райън сподели: „ Националният пътен проект съставлява първата част от националния проект за мрежа за зареждане на EV, като се концентрира върху мрежата по маршрута, автомагистралата и първостепенната и второстепенната пътна мрежа.

„ Планът слага амбициозни цели за равнището и покритието, належащо за зареждане на нашата национална пътна мрежа, в това число зарядни устройства, инсталирани на всеки 60 км по основните пътища. "

Ходът беше приветстван от Кевин Макпартлан от Fuels for Ireland (FFI), който съставлява предния двор Въпреки това, FFI сподели, че държавното управление може да направи повече, с цел да поддържа тези в бранша, в това число рационализиран метод към процеса на обмисляне за инсталиране на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР